Lale_gul Bebeğim bugün 2. Ay aşılarını oldu. Sürekli uyuyor kucagimda normal mi? Uyanınca huysuzlasip ağlıyor. Uyandırsam mi diye düşünüyorum. Normal mi böyle olması. Ateşi uyurken yükselir mi
nazlii1_ Lale_gul ateşine bakın 38 buçuğa yakınsa 1 çay kaşığı verin geçmezse 4 saat sonra tekrar ateş düşürücü verin. Huysuzluk olabilir normal.
sseymanur Lale_gul ateşi kontorl edin sürekli ılık duş aldirablrsnz emiyorsa sık emxirmeye çalışın her aşıdan sonra genelde hemsiremiz bize böyle söylemişti ağır geldiği için normal huysuzlanmasi ama çok huysuzlk varsa calpol vereblrsnz
Ugrnidgok minikayaklarr hayir ilik dus alinmaz. 3gun bounce banyo yasak. Bende dun yaptirdim uykusu olmadi ama bir onceki asisin da full uyumustu cok sasirmistim. Asidan dolayi bazen yaparlarmis. Huzurluk var sadece cay kasigiyla Calpol verdim
Lale_gul minikayaklarr ölçüyorum yarım saate bir. Normal çıkıyor da. Sürekli uyuyunca bir tedirgin oldum. Duş aldırmak yasak dediler bana da.
Lale_gul nazlii1_ eşiminde benimde kardeslerimiz havale geçirmiş o yüzden biraz tedirgin oluyorum ates durumlarında. Ateşi yok ama Ateşi olursa 38i beklemeden vermeyi düşünüyorum. 37.5 de falan. Çok mu fazla olur acaba
nazlii1_ Lale_gul uyanınca 1 çay kaşığı verin hem içiniz rahat eder hem önlem almış olursunuz. Aşı yormuştur uyusun normal bence. Ateşini sık sık kontrol edin 😊