Diverso Iremalina1_ dün yaptırdım muayeneyi 6 aylıgız, hafif hipermetrobu var ama geriler sıkıntı yok dedi
UmudumOlsun Iremalina1_ bende 4 buçuk aylıkken götürdüm göz muayenesine doktor hiçbir şey yapmadı ama kızım doğduğundan beri sol gözü hep iltihaplı çapak tutuyor sulanması var hiç geçmiyor doktorumuz damarları tıkanık şu anda çok küçük bir şey yapamayız 1 yaşına kadar böyle devam ederse gelirsin ameliyathanede şırınga ile gözünün dibinden iltihap çekilecekmiş şu anda küçük olduğu için yapılamıyormuş ama kızımın gözü hep böyle sulu çok rahatsız oluyorum bir damla yazıp gönderdi bizi hep çapaklı çapaklı geziyoruz şu anda çay kullanıyorum çünkü gözü sulandığı için ağrı yapıyor muhtemelen en azından biraz olsun sulanmayı kessin de ağrı yapmasın diye kullanıyorum ama yine de geçmiyor çapaklar 😔
Diverso Anonim41 kalem tutuyor gözüne takip ediyor mu ona bakıyor, sulanma çapaklanma var mı diye soruyor, bi de cam derecelerinin olduğu bi cetvel tuttu gözüne derecesi hafif var dedi. Benim kucağımda oldu muayeneyi hiç korkutucu değil yani bebek için☺️
tamamdedimyaa UmudumOlsun çay ve süt yapmayın. Bende o hatayı yaptım daha kötü yaptı. Doktorumuzun önerisiyle damla kullandım. Ve masaj yaptık günde dört kere çok şükür 2 haftadır çapaklanma ve akma olmuyor. Eğer size de damla verdiyse doktorunuz göz pınarına akıtarak pamukla silin 1 hafta da düzeldi. Boşu boşuna 4 ay çekti yavrum.
batu_26 UmudumOlsun benim oğlanda da vardı təsadüfən bir doktor denk geldi dışarda bana ellerinizi güzelce yıkayıp parmak uçlarıyla göz tıkanan yani gözün (kaş burun göz ) hafif saat yönü masajı önerdi öylelikle 2 haftada normale döndü ameliyat olmaktan kurtuldu denemenizi tavsiye ederim
Anonim41 Diverso bize şu aşağıdaki resimde olan gibi bir şeyle baktılar ama derece ile ilgili bir şey söylemediler acaba yetersiz miydi muayene onu düşündüm de
UmudumOlsun tamamdedimyaa hangi damla kullandınız? Ben 4 farklı damla kullandım hala aynı çapaklanma oluyor
tamamdedimyaa Iremalina1_ ilk muayenesini 21 günlükken oldu. Sonra gözünde göz yaşı tıkanıklığı için her ay rutin gittik. En son 3 hafta önce gittik. O zaman 4.5 aylıktı.
tamamdedimyaa UmudumOlsun biz 3 farklı damlayı kullanıyoruz. Bittikçe yeni markaya geçtik. Önce netira kullandım. Sonra tobrased. Şimdi çapaklanma bitse de tedaviye devam ediyoruz. O da Netildex.
asrinhatasi Iremalina1_ 2aylıkken ve 9aylıkken. Şu an 15 aylık olmak üzereyiz. Bu ara bir daha çağırdılar bizi bakalım belki 18.aya sarkıtırım normal muayenesiyle birlikte gideriz.
gamzesameturkoz Iremalina1_ biz bir türlü randevu alıp gidemedik 🥺 Konya Ereğli’de yaşıyorum hep dolu 5 ay 27 günlük olduk
blng Iremalina1_ Çocuk dr her ay kontrol muayenesinde bakıyor uzman için 6. Ayda gideceğiz . Dr bu şekilde yönlendirdi.