benuykukadiniyimm Kızlar bebeğim 6 ay 6 günlük.Ağzında bu küçük beyaz nokta gibi şeyi farkettimDişe benzettim ama ilk olduğu için bilemedim sormak istedim
AkrepkadiniI benuykukadiniyimm Benim bebeğimde de böyle bir şey cıkmıştı ancak diş değildi. Adını unuttum googlede bulmuştum hatta
ozah benuykukadiniyimm benim kızımda da çıktı doktora götürdük zararsız diş kistleri zamanla geçicek dedi doktor gerçekten de geçti gitti
Bibebek_ benuykukadiniyimm diş değil kuzum damakları şişmemiş henüz. Çıkan şey nedir bilgim yok maalesef
Dlnedz1001 Dişler damağın tam üstünde çıkıyor yani uzun çizginin üstünde bu daha geride gibi duruyor ve diş etleri diş çıkarıyormuş gibi durmadı, aft’a benziyor
Izel45 benuykukadiniyimm ne zaman görsem bunu bebegimde dis çıkarmak üzere oluyor nokta kayboluyor sonra dış belirtileri yada patlaması oluyor
MyDarlingSon benuykukadiniyimm Sancılı 🥲😁 Çok şükür ama bizde ateş olmadı hiç suandada oğlum 18 aylık hepsi cıktı dişlerinin rahatladik🙏🙏
benuykukadiniyimm MyDarlingSon of ne mutlu size yaa 😂peki ne kadar aralıkla çıktı dişleri yani biri çıktı diğeri ne kadar sonra çıktı