Bebislerhakkinda Kizlar bebegim 3haftalik evde ucuklu birisi var bisey olurmu bebeğime dun ucugu yoktu bebeğimi opmustu cok korkuyorum
Deletedmon_69 Bebislerhakkinda uçuğu olsun olmasın kimseye öptürme kesinlikle. Allah koruyor gerçekten bi uçuğu bi ağız yarası bir şeyi olsa yemeden içmeden kesilecek. Çok aptallar ya. Çok.
Vina3 Bebislerhakkinda yanaşmasın bebeğe öpmeye falan kalkmasın net bir dille uyar daha çok küçük o asla öptürme
Ugurbocegim19 Bebislerhakkinda 15 aylik oğlumu bile lütfen öpmeyelim yüzünden diye uyarıyorum biri severken. Sen nasıl 20 günlük bebeğini öptürdin canım. Abla ister daril ister küs ama lütfen daha çok küçük opme dicen 🙈 uçuk tehlikeli canım sende araştırmasini yapmışsindir ztn. Daha menenjit aşısı yapik değil çünkü çok küçük. Ama hemende bulaşma gibi bişey olmamıştır belki de sürekli öpmesin bari ☹️
Bebislerhakkinda Deletedmon_69 ya valla dun avm gidecektik bebegi mecbur teyzeme emanet ettim o da boyle boyundan fwlan öperek seviyor çenesine felan dokunarak. Simdi ucugu cikmis geldi söyledi daha kucağına vermiyorum cok canim sıkıldı bu duruma
Deletedmon_69 Bebislerhakkinda söylemiş ve artık almıyor en azından. Yapcak bir şey yok canım görürsen doktora götür besleniyor.
Bebislerhakkinda Vina3 yok opturmuyorum hatta daha dokundrmyrm ,dun aksam çıkmak zorunda kaldık bez felan almaya gttik mecbur bıraktım biz yokken ne yaptıklarından da emin olamıyoruz işte malesef 😔
hndathn Yenidoganda herpes öldürücü bile olabiliyor kesin ve katı bir dille uyarın herkesi kesinlikle bebeğinizi hiçbir yerinden öptürmeyin. Allah’ın izniyle birşey olmz inşallah