Brckoner Kızlar bebeğimde süt ve süt ürünleri yumurta alerjisi var fakat 1 haftadır ne yersem yiyin yüzünde döküntü oluyor başka neye alerjisi var bulamıyorum. Örneğin tavuk yedim bu bebeğe ne zaman geçer alerji olduğunu ne zaman anlarım 🥺
Ayglhanvlkn Brckoner dha dün test yapıldı wücudunda benim oğlumunda aynı şekilde 1 hafta önce kanda teşhis kondu deride tekrar kondu teşhis Yemediğim halde arttı yüzündeki döküntüler ama Doktor bu normal size artmış gibi geliyo ama yumurta alerjisi geç iyileşir dedi.korkmayın geçicek ama biraz zaman alıcak dedi kremler yazdı yine
Angel_23 Brckoner benim bebeğim 3 aylık doğar doğmaz başladı çoklu besin alerjisi var süt yumurta et tavuk herşey üzüm vs bunları yedikçe görüyorum ishal kusma mukuslu kaka olarak tepki veriyor herkes geçer diyor ama çok zor ve üzücü yarın alerji doktoruna götüreveğil
Brckoner Ayglhanvlkn 3 aylıkken kanda ve deride çıkmadı 4 buçuk aylık olunca tekrar bakılacak . Umarım geçmiştir 1 sonra bakalım ne çıkacak
hyryesari Ayglhanvlkn siz çoklu besin alerjisi testini ne zaman yaptırdınız bana doktor yaparsak negatife çıkar diyor
hyryesari Angel_23 Nasıl ve ne zaman öğrendiniz çoklu besin alerjisi olduğunu süt ve ürünleri çıktı haritada ama kan alınıp test yapılmıyor bi türlü
Ayglhanvlkn hyryesari 4.5 5 aylık ciwarıydı yapıldı pozitif çıktı hem kan hem deri.üstelik süt ürünler yüzünden oğlum ciddi bi atak geçirdi hala uğraşıyoruz.alerji doktorunuda iyi seçmekte fayda war çok iyi araştırın derim
Angel_23 hyryesari kendim deneyerek önce tüm süt ürünleri yumurta et tavuk kestim ondan sonra deneme ile gittim herşeye mukuslu yeşil kaka olarak tepki veryordu bazılarınada kanlı olarak