Kızlar az önce biri İnstagramda fotoğrafımın altına mesaj at yazmış profilindeki biografi bölümünde de ben mesaj atamıyorum mesaj at falan yazmış bende sen kimsin yazdım “Eski konuşmalarımızı herşeyi takipçilerine herkese heryere atıyorum 4 kişiye attım şuan iptal ediyimmi çabuk söyle” dedi bende defol başka kapıya hadi yazdım sonra bana tcmi yazdı “Attığım kişiler sana atınca tanıycaksın iptal et diye yalvardığında burda olmıycam atmaya devam ediyorum Dediklerimi yapsan senle ilgili herşeyi silip gidicektim sildiğime dair galerimi atıcaktım ozaman benide görüp tanıycaktın‘ dedi bende engelledim. Sonra dün akşam da eskiden lisede başka sınıfta muhabbetim olmayan bir kız vardı o takip etmişti ben engelledikten sonra 1 dk sonra bu kız yazdı bu hesap +18 fotoğraflarını gönderdi bilgin olsun dedi ben cevap vermeyince kim bu hesap yazdı bende Seni bugün şikayet ediyorum avukatıma da söyledim bilgin olsun dedim engelledi. Ben kimseye uygunsuz fotoğraf atmadım zaten ilk sevgilimle evlendim kendimden eminim de tcmi nerden buldu çok şaşırdım sizce ne yapayım