Orkidemm ozlmksknn etrafta bangir bangir yaptırılması icin bas bas bagiran tv cikan dr lar var. Hele ki meningok yani. Sorgusuz yapılması lazim.
Tugkaninannesi ozlmksknn canim biz yaptirdik tum dozlari hatta menenjit ve meningokok birlikte yapildi. Hicbir yan etkisi olmadi, ates dahi yapmadi. Mutlaka yaptir Allah korusun cok tehlikeli bir hastalik
Arkeosophiaa 2doz bexsero yapıldı önümüzdeki ayda 3. Dozu ve atipini yaptıracağım nimerixti sanırım hiçbir sorun yaşamadık ilk 2 sinde
Arkeosophiaa Dnzdnz bizim drumuzda vardı o getirtiyor vuruşacağı zamam özel olarakta alabiliyorsunuz yanılş hatırlamıyorsam 380 civarlarıydı fiyatı
Bsr06 Yaptıranlar kaç aylıkken başladınız acaba bende düşünüyorum ama doktor ben çocuğuma 1 yaşından sonra yaptırdım dedi kararsız kaldım ne zaman başlayacağım konusunda.
Neessee ozlmksknn benim oğlum 10 aylık doktorumuz bize daha yeni söyledi bu ay içinde yaptırın dedi. İkinci dozunu yaşını geçince yaptırmamızı söyledi. Yeni hasta olmuştu hastanede yattı 10 gün önce biraz travmayı atlatsın bu ay yaptıracağım çok korkuyo çünkü iğneden doktordan