Mervekkec Kizlar lazere gtcem bı yerle görüstum diod buz lazer sizce işe yarar mı yaptıran rahatlayan var mı sonrasında cikiyo falan deniliyor dogru
arifahsencesur Mervekkec ben gitmiştim gayet iyi başarılı idi fakat hamile kalınca bırakmak zorunda kaldım 4 yada 5 seans gitmiştim tamamlaya bilse idim keşke 15 ay oldu ve yine de iyi sonuç Başlıcam tekrardan Şimdiki aklım olaydı evlenmeden yapardım ☺️🤣😂
Feridece28 Mervekkec 2 seans gittim hemen döküldü bitti nerdeyse hiç çıkmadı 1 ay oldu. 6 seansım daha var
Emine_elis Feridece28 nerde yaşıyorsun cnm . Bnde Adana’daym tüm vücut 2500 demişti bna pahalı gelmişti de sni duyunca gayet uygunmş ☺️ bnde başlıcam ama kızım Emiyr 6 aylık oldu sn ne zmn başladın
Feridece28 Emine_elis Giresun, maalesef burda kısıtlı 2 3 tane yapan yer anca var. Bu civarda en uygunuydu🤤
arifahsencesur Mervekkec bende bir yerden fiyat aldım 10 seans 6000 bin dedi çok geldi ya 15 ay önce hamilelikten önce 12 seans bin tl ye anlaşmıştım şaka gibi geliyor şimdi fiyatlar
Iremylcnkya07 Ben buz lazere gitmiştim asla memnun kalmadım ne azalma ne başka bişi buz başlık olmadan daha etkili oluyor ilk seanstan itibaren tüy çıkmıyor