OptimusPrime Bunların güncel eczane fiyatı nedir hanımlar? Hangisini önerirsiniz? Doktora danışmadan kendim alıp kullanabilirmiyim 2 ay 2 günlük kızım var da. nternetten alıyorsanız hangi sitesen hangi satıcıdan? Önerlerinizi bekliyorum. Monovit kullanıyorduk da zararlıymış diye okudum.
Aslaninannesi OptimusPrime canım ben weelcare kullanıyorum eczane fiyatını bilmiyorum hepsiburadadan almıştım
SeverusSnape OptimusPrime Wellcare kullanıyorum, 1 hafta önce 35₺ aldım. Güncel fiyatı hala bu sanırım :)
Taelif OptimusPrime Merhabalar. Ben ocean kullanıyorum kendim araştırıp bulmuştum sonra doktora sordum bunu kullanabilir miyim diye sıkıntı yok demişti. Hepsiburada dan alıyorum 30 35 liraya falan oluyo ındirimlerde. Zaten hemende bitmiyor 6 aylık olduk yeni 2. Kutuya başladım baya uzun gidiyor :)
SeverusSnape OptimusPrime eczaneden alıyorum, sabahları 1 fıs veriyorum, damlatarak kullanılacaksa 3 damla veriyorum. Önceden vitasanol vermişti doktoru, bebeğim kusuyordu onu. Tatlandırıcı vs vardı içinde zaten. Araştırıp wellcare aldım, çok memnun kaldım :)
Taelif OptimusPrime Damlası da içinde fis fis şeklinde spreyi den. Bi fıs 3 damlaya eşdeğer geliyor. Her gün bir fis sıkıyorum ağzına. Alması gerekende o zaten :)
Burcu35 OptimusPrime Ocean kullanıyorum eczaneden alıyoruz hep. Bu tarz ürünlerde sitelere asla ama asla güvenmiyorum 3 kuruş fazla olsun bilindik yerden alayım. İçerisinde d3 ve zeytinyağı olduğu için doktorlarda öneriyor. 1 fıs veya 3 damla şeklinde veriyorsunuz hergün
OptimusPrime kaganannesi teşekkür ederim geçen gün trendyolda çakma cilt ürünü satıldığını okudum. O yüzden güvenemiyorum bu tarz bebeğime kullanacağım şeyleri oradan almaya, çok sağol yine de
OptimusPrime kaganannesi teşekkür ederim geçen gün trendyolda çakma cilt ürünü satıldığını okudum. O yüzden güvenemiyorum bu tarz bebeğime kullanacağım şeyleri oradan almaya, çok sağol yine de