Deletedmom_102 13 aylik bebek gelisim boy kg gibi doktor kontrolü vs bilgileri paylaşalım merak ediyorum yürüyor mu neler yapıyor tahlilleri nasıl önereceğim şeyler var mi neler yapmalıyız bu ayda yazalım istelim faydalı şeyler konuşalım istiyorum
37sevval Deletedmom_102 benim kızımda 13 aylık yurumuyor henüz ama bayadir sıralıyor desteksiz dik duruyor ama adım atamıyor. Tahlil verdik değerlerine bakmak icin çıkmadı henüz kontrolümüz var bakalım dr ne dicek gündüz iki uyku yapıyor o sekide gece uyanmıyor desem yalan olur iki uç kez uyanıyor o şekilde boyu 78 cm kg 10.450 gr di
sirinpatates Deletedmom_102 benimki 14 aylık sayılır mı 😅kız bebek boy 79 kilo 10.200 yürüyor isaretle bir şeyler isteme var dede dada paka(parka) miyav havhav mö mee böyle şeyler söylüyor kitaptan resim gösterince hayvanların seslerini cikariyo ayaklarını gösteriyor burnunu sil diyince siliyo getir götür arkanda önünde yanında böyle şeyler söyleyince anliyo soru sorunca evet anlamında başını salliyo hayir anlamında ı ıh diyo çatalla kendi yemeye başladı biraz öp deyince öpüyo sarıl diyince sariliyo gel gel bay bay yapiyo yeni misafir gelince kolonya dökmeyi öğrendi 😀 simdi yerde birseyleri döndürmeyi keşfetti kıh kıh diye sinek kovaliyo bazen bizi taklit ediyor çiş diyo bide ben tuvalete gitcem diyince öyle işte
Deletedmom_102 sirinpatates ay maşallah en tatlı zamanlari şu zamanlar sanırım bizimki çok hareketli yemek konusunda mama sandalyesinde oturup yemediği için 14 aylikken çatalla yer mi bilmiyorum arkasından koşturuyorum.Yeni yeni dede baba cıs diyor.Erkek çocukları farklıdır belki