2boymommy Asiri derece mide bulantisi yasiyorum sanki her yer sucuk kokuyor allahim o koku gitmiyor burnumdan.. af edersiniz kuscam ama kusamiyorum. Ne iyi gelir ne yapabilirim 🤢
Sblock 2boymommy benim mide bulantıma şekerli su çok iyi geliyor belki psikolojiktir ama deneyin isterseniz 😅 onun dışında zencefil çiğneyebilirsin o da bulantı ya birebir
elmaliturtam 2boymommy nane limon çayı bana çok iyi geliyor mide bulantısında bir deneyin belki size de şifa olur
2boymommy Hamzaninannesi1411 yok kiz degilim. Yavas yavas bulanmaya basladi simdi asiri derece rahatsiz ediyor. Hap map kullanmayida sevmem dogal yöntemler istiyorum kekik okudum ama onuda asla agzima süremem😐
Hamzaninannesi1411 2boymommy kuru ekmek ye yoğurt ye nane kokla su iç temiz hava al ben hep bunları denerim 😄
2boymommy Hamzaninannesi1411 kuru ekmek yedim kraker yedim su icsem daha cok bulanir bende🙈kuru nane kokliyim dur🤣
2boymommy Hamzaninannesi1411 kuru naneyi koklarken hizli kokladim burnuma geldi ya allahim insallah iyi gelir🤣
2boymommy jap elimde su an kuru nane var onu yesem yada suya biraz ondan koyup kaynatsamda ayni etkiyi edermi?
2boymommy Hamzaninannesi1411 yok hic bulanmaz neler denedim gecmiyor simdi bebegime mama iciriyorum o icerkende sanki ben iciyormusum gibi bulaniyor😐
Serpilyigit Limonu tuzlayim yiyin yani suyunu çekin iki üç kere bana çok güzel etki eder deneyin belki sizede iyi gelir
2boymommy elmaliturtam yaptim canim onuda bulanti devam etti ama o caydanmidir bilmem bi müddet sonra uyuya kalmisim simdi coook hafif yinede var