Gokturk_ Kızlar size bir sayfa önermek istiyorum çanta aldım ilk kez orijinal çanta aldım ama muhteşem .Sayfa adı (LİON BAG ÇANTA ATÖLYESİ ) instagramdan bakım derim çok sağlam geldi .Başta endişe ettim ama gerçekten çok hoşuma gitti 😀❤️
Gokturk_ Deletedmom104 yasak mı bilmiyordum ?Ben sadece sayfanın fotoğrafını atmak yasak diye biliyordum ..
Deletedmom104 Gokturk_ şimdi siz inanıyor musunuz o sayfanın orijinal ve o markaların çantalarını sattığına 😌
Gokturk_ Deletedmom104 üşenmeden alıp kendi satış yerine gönderdim çünkü orjinal firmaya evet orijinal diye arayıp çantamı geri gönderdiler ☺️
Gokturk_ Ogulluana Hanfendi sandığınız kadar salak değilim sağolun .Aldığım yerden gelen çantayı markası olan orjinal firmaya gönderip orjinal olup olmadığını teyit ettirdim çantamı geri gönderip telefon ile iletişim sağladılar teşekkür ederim fikriniz için ☺️
[silindi] Gokturk_ orjinal firmaya evet orijinal diye arayıp çantamı geri gönderdiler Hiç bir firma bunu yapmaz Ayrıca sayfanın açıklamasında bile 1.sınıf yüksek kalite diyor Yani 1.sınıf replika demek bu Emin misiniz 🙃🙃🙃
Aezgi Deletedmom104 evet ya sayfaya baktım çantalar hep burberry Gucci Calvin klein vs gibi markalar imkansız yani gerçek olması he en ucuz marka gues o bile orjinal olamaz
Aezgi [silindi] Bunun için firmaya çanta göndermeye gerek yok böyle büyük markalarda etiketlerinde kod olur seri bu numarası gibi ordan teyit edilir sizi kandırmıslar malesef ama beğenmişseniz sorun yok orjinal veya değil önemli olan sizin beğenmeniz