Hbf789 Kızlar mutfağıma 2 kişilik masa sandalye aldım fiyatıda uygundu açıkcasu neyse geldi matkapla montleme yapmak grykdu yptk gönderdikleri çivi masanın ebatına göre büyük geldi dışına çıktı bizde iadeye gönderdik kabul ederler mi sizce
Blackcloud Hbf789 Satıcıya durumu anlatıp çivi talep edebilirdiniz. Alırlarmı bilmem ama açılıp kurulmuş ürünü.
Birkucuksayrameselesi Hbf789 burda iki tarafta hatali birisi uzun civi gondermesi sizinde dikkat etmeden yapmaniz . Ben monte olacak urunleri tek tek boyutuna sekline gore ayirir yerlerine bakarim eksik vs varsa zaten o kontrolde çıkıyor..bidaha ki sefere aldiginiz urunlerde o sekilde yapin inanin iki tarfta yorulmaz :) genelde kabul ediyorlar ama bazi saticilar ben eksiksiz gonderdim siz yanlis montaj yapmissiniz diyebilirler
Hbf789 melegim71 inş ya çiviyi uzun göndermişler masanın dışına çıktı bildigin yorumlarda da vardı böyle Bi tane gönderdik bakalım iadeye merakla bklytö
melegim71 Hbf789 sonucta kimse bu konunub süperi degil nobilyadan cok anlamayan nereden bilsin onun kısa uzun uyup uymicagini ki aklina bile gelmez burda saticinun yanlis gondermesi sıkıntılı zaten saticiyla iletisimw gecebilirsiniz durumu anlatabilirsinuz bakalim nedicek hani onceconunla iletisime gecin böyle böyle skrun oldu neyapalim diye ha misal şu yöntemide yapabilirsiniz esim mobilyaci ordan biliyorum civi gorunen yerleei kapatmak icin bantlar var yuvarlak misal onlar isinizi gormezmi
Blackcloud Hbf789 masam mafoldu dış yüzeyine çıktı çividen dolayı Satıcı kaynaklı bir durum değilki masanın mahfolması, büyük ihtimalle reddedilir iade.
Hbf789 Blackcloud ama kendilerinin gönderdiği çividen kaynaklı büyük yani Bi kişinin de öyle olmuk 
Blackcloud Hbf789 Tamamda satıcı masayı sana sağlam göndermişmi evet. Onun tek hatası uzun çivi göndermek, sizden kaynaklı masanın durumuda. Arkadaşında dediği gibi iki tarafta hatalı. Sonuçta adam sağlam göndermiş ürünü.
Hbf789 Birkucuksayrameselesi ya inş kabul ederler ilk defa böyle monteleme ypyrz bizimde hiç aklımıza gelmedi öylece oldu
lagazelle Hbf789 trendyolda bi satıcı olarak şunu diyebilirim ki siz gönderilen malzemelerle masayı kurmaya çalışmışsınız bu sebeple bi hatanız yok. İadeyi eğer red edip gönderirlerse aynı şekilde tekrardan iade edin yine red gelirse incelemeye kadar gider haklı çıkarsınız bişi olmaz bu sebeple çoğu satıcılar bunu göze almaz ve iadeyi kabul ederler.çünkü trendyol için her zaman müşteri haklıdır 🤦🏻♀️
Hbf789 lagazelle ya kimse kimseyi mağdur etmek istemez bende mutfaktaki masamı satıp yerine aldım bizim içinde ugrştırıcı inş alırlar biz kurduk çivi boyunu hesap edemedik ne yaziki
Oburiks Hbf789 Satıcı evet hatali ama sen olsan parçalanmış bir ürünü almak ister misin , satıcıya da yazık Trendyol satıcıları gerçekten bu konuda cok mağdur, keşke en başında ölçüp bicerek masayi kurmaya baslasaydiniz
Hbf789 Oburiks almam ama sonuçta bizimde suçumuz yok biz elimizdeki malzemeyi kullandık çivi sayısında eksiklik yoktu boyutta aklıma gelmedi tabii
kirikkalp Hbf789 ederler bence Bundan aylarca vantilatör aldım parçası eksik gelmişti yolladım 3 ay sonra iade oldu biraz uzun bir süreç oluyor sürekli müşteri temsilci ile görüşmeniz gerekiyor