PrensesSsannesi19 merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak benim eşim ikiz kendi annemde ikizleri varmış ama kaybetmiş ilk bebegim kız ikinci hamilelik ikiz olma ihtimali var mıdır ?
leopar PrensesSsannesi19 her gebeliğinizde var ki yüksek ihtimal annem ikiz ve anneannem doğurmuş teyzem de gebe kaldı ve ikiz kardeşlerim doğdu yani
Evhamana PrensesSsannesi19 annenizden dolayi var. Tabi cift yumurta ikiziyse. Yasiniz 35+ ysa hatta ihtimal daha yuksek . Tup bebekle de cogul gebelik saglanabilir.
Hyszhnm PrensesSsannesi19 Allahın takdiri yani şimdi benim anne tarafında ikiz yok eşimin tarafında da yok ama doktorum bana ayda 2 yumurta yumurtladığımı söyledi ikiz gebelik şansın yüksek dedi mesela kişiye özel şeyler ve kısmet işi rabbim gönlünüzce versin
PrensesSsannesi19 @“Evhamana”#p2 Evhamana yaşım daha küçük bı tane bebeğim var aslinda bu durumdan korkuyorum Allah verirse amenna başım gözüm ustune ama yalnızım ailem uzakta o yüzden sordum teşekkürler
Evhamana PrensesSsannesi19 yuksek ihtimal oldugunu dusunmuyorum. İkiz kardes kiz arkadaslarim var her ikisininde 3 er cocuklari var ama ikiz dogurmadilar. Annelerinden o gen aktarilmamis. İlkinde denk gelmemis bunda da gelmeyebilir. Eninde sonunda 2. Bebek dusunuyorsaniz yuzde 50 sans diyin. Ya 2. Bebeginiz olacak yada surpriz bi 3. Kismet :)