Oglum03 Kızlar bebeğim 1 yaşını geçti ve genel anesteziden korkuyorum biraz tecrübelerinizi paylaşır mısınız
Pinkgold Oglum03 1 yaşını geçtiyse direk uyutuyorlar diğer türlü sadece uyuşturma yapıyorlar oğlumu 1 hafta önce sünnet yaptırdım 5.5 aylık direk uyuşturdular Ayı fazlaysa uyutuyorlar bilginize
ilkaay0 Oglum03 Benim oğlum lokal oldu 45 günlükken yaptırdım. Kasıktan iki tane iğne yapıldı 4 saat boyunca orası uyuşuk kaldı. 4 saatin sonunda calpol ve dr yazdığı kremleri kullandık. Toplam 5 günde bütün dikişler düşüp iyileşti 4 tane dikiş vardı eriyip kendiliğinden düştü
Zeynepcyr Oglum03 3 aylıkken lokal anesteziyle yaptırdım çok çabuk iyileşti ve beni hiç zorlamadı ne kadar küçük o kadar iyi derim. Ama yaşına gelmiş yine de lokal yaptırın bence :)
Oglum03 Pinkgold uyutmayan yerler varmis zaten bebegim hareketli duracagini sanmiyorum lokalde ama genelden korkuyorum
Ea_annesi Biz yeni lokal olduk kısa bir işlem acısız hissetmyorlsr ilk krem sürüyosunz bi saat sonra igneyle uyustuyorlar 20dk beklyp kesiyorlar anesteziyi bende dogru bulmuyorm yaştan dolayı
Oglum03 Ea_annesi doktor detaylı bilgi verir dediler randevuma daha var sadece 1 yas sonrasi lokal varmi merak ettim
Oglum03 ilkaay0 küçükken olunca lokal oluyormuş ne güzel kurtarmışsınız ben yapı olarakta biraz pimpirikliyim kafama takılıyor malesef
ilkaay0 Oglum03 bizim sünnetçimiz özel olarak eve gelip yapmıştı hatırlıyorum da o yaşına değmiş çocuklara da yapıyordu. Bi araştırın bakalım ☺️ lokal olsa tabiki daha iyi olur ama işte 1 yaşındaki çocuğun da aklı her şeye eriyor
enercisizkaldimanne Oglum03 klinikler çoğunlukla lokal yapıyor canım. İlk oğlumu 2019da 3 aylıkken lokal anesteziyle hastanede yaptırdım yanındaydım yapılırken. İkincisini 1 ay önce İzmir’de 6 aylıkken lokal anesteziyle sünnet kliniğinde yaptırdım, yanındaydım
Oglum03 enercisizkaldimanne evet klinikler o şekilde sanırım bende yakın olarak bir hastane iyi bir doktor buldum henüz kontrole gitmedik randevumuza var ama artı ve eksilerini merak ettim
GezginPaNDa Oglum03 lokali doktor kabul etmiyor. Çocuk hareket ederse vs diye . Uyutup yaptılar 4 aylik
glshekr Oglum03 ilk 6 ay bölgesel gerisi genel anestezi demişti doktorum.Hareketli oldukları ve anladıkları için artık genel gerekli diye altını çizmişti.O yuzden ne kadar erken o kadar iyi gözüyle baktim hep
Evhamana Oglum03 1 yasi lokal anestezi icin uygun bulacaklarini dusunmuyorum cok hareketli ve bilincli bir yas. Hem cocugun sagligi hem doktorun rahat islem yapabilmesi icin genel anestezi uygulanir diye dusunuyorum. Lokal icin 0-6 ay en uygun donem diye biliyorum.
Esa Merhaba ben 1 ay önce 1.5 yaşındaki bebeğimi genel anesteziyle sünnet yaptırdım. Merak ettiğiniz şeyleri cevaplayabilirm
Oglum03 Esa genel anesteziden sonra uyanması etmesi ağlaması fazla oluyor mu acaba sadece ne kadar erkileniyor kac dakika suruyor mesela