Bitmishayatim2815 Kızlar uygun bütçeli sallanması kolay ses çıkarmayan beşik satan var mı Ankara’da şuan oğlum 11 aylık 4 yaşa kadar uygun olursa çok iyi olur.
shrhyt Bitmishayatim2815 bitmiş hayatım a takıldım söylemeden geçemedim:)) bende besik war ama en fazla 2 yaşa uygun olur
Aylinayliz50 Bitmishayatim2815 fiyat aralığınız nedir hiç kullanmadığım park beşiğim var kızım doğduğundan beri yanımda yatıyor beşikte bir kere bile uyumadı pregonun dönencesi filan var
paralelevrendemutlu Bitmishayatim2815 Hediye olarak gelmişti yerim olmadığı için kurulum yapmadım giresundayım kargo ile gönderim yapabilirim 2500tl
Bitmishayatim2815 shrhyt 😂😂 yoruldum bittim yaşama umudu kalmadı gibi gibi 😂 şuan zaten 1 yaşa girecez küçük olur ama sağol
_MiracEfe22 Bitmishayatim2815 1000 lira olur hiç kullanmadık hediye olarak gelmişti kurulu olmadığı için netten bir resim yükledim aynısı
Eva_kuzusu Bemde ahşap beşik var yenidoğan zamanında almıştık ama hiç kullanmadık Ankara polatlıdayım bende isterseniz
Bitmishayatim2815 paralelevrendemutlu bu şekilde büyük istiyordum kargo ücreti ne kadar tutar ki fazla tutar ama Ankara’da olsaydı elden teslimle çok iyi olurdu
Seda_korkmaz06 Bitmishayatim2815 hanım efendi nasıl bir beşik istiyorsunuz siz görsel yükleme şansınız var mı
Bitmishayatim2815 Seda_korkmaz06 kız beşik buldum da modeli kalsın uygun fiyat olsun fark etmez nasıl olduğu sadece 4 yaşa kadar kullanımlı olsun yeter
Alinzi Bitmishayatim2815 Merhaba , Ankaradan zara home beşik satıyorum iç yatağıyla birlikte . İlginenirseniz yazın
cannog Bitmishayatim2815 Merhbaa bende kullanılmamış anne yanı doğal ahşap beşik satıyorum isterseniz eğer buraya resim ekleyebilirim