AselElcin Merhaba rota aşısını eczaneden alıp sağlık ocağında yaptırcam. Tam olarak ne zaman yaptırmam lazım. 3. Aya girdiği gün mü? Yoksa 3. Ayın herhangi bir gününde mi?
Ezell023 AselElcin sağlık ocağında aylık kontrol oluyorya mesela ayın 20sinde doğdu. Hemşireye sordum ne zaman geleyim diye kontrole geldiğinde aşıyı da getir yapalım demişti
AselElcin Ezell023 şuan farklı bir ildeyim. Dolayısı ile misafir girişi yaptırıcam sağlık ocağında. Yaparız aşıyı dedi ama bir tarih vermedi. Tam 3 aylık olunca götüreyim bari
Telasemuduresi Ezell023 bursada oturuyorum. Sağlık ocagindaki hemsire reçete olmadan olmaz dedi bizde az once gidip doktorumuza yaptırdık.
Ezell023 AselElcin öncesi zaten yapmıyorlar sonrasında yaparlar ama ne kadar sonraya kadar bilemiyorum
Ccansuu Sağlık ocağında yapmayabiliyorlar haberiniz olsun ben arayıp sormuştum özel aşı olduğu için yapmıyoruz dediler çocuk doktoruna yaptırmanız gerekiyor dediler
hayalperestbirealist Ccansuu nerde oturuyosunz acaba? Bizim saglik ocağındaki hemsire tarihleri asi kartina ekledi alip getirmemi söyledi o tarihlerde. Yapmiyoruz deme gibi durum beni sasirtti.
AselElcin Ccansuu evet bende duydum bunu. Özellikle sordurdum doktor yaparız demiş ama tarih vermemiş o yüzden sormak istedim
Ccansuu hayalperestbirealist İzmir’de oturuyorum bende şaşırmıştım söylediklerinde mecburen çocuk doktoruna yaptırdım
Ezell023 Telasemuduresi bize öyle bir şey demedi peki 3.ayını geçerken mi yaptırdınız ne zamana denk geldi
celine61- Ben bugün yaptırdım aylık kontrole gittigim hastanede. 4 aylık oldu kızım . İkinci dozu 6. Ayda sağlık ocağı yapabilir dedi sağlık ocağında diğer aşıları yapılırken olucak. Ve doktordan recete alıp eczaneye verdik aşı için .