elifhumaa Arkadaşlar merhaba benim kızım 2 buçuk aylık haftadır kendini itip kalkmaya çalışıyor ben ellerini tuttuğumda oturur pozisyona geliyor 3 gündür de oturmak mı istiyor ne zaman oturtabilirim oturmak isterse
-Tusemcimm- elifhumaa Şuan daha çok minik 🥹🩶 Benim oğlumda 2 aylıkken başladı oturma hevesi 4. Ay kontrolünde sordum ne yapabilirim kendi kendini tuta tuta oturur pozisyona geliyor diye, kucağında sürekli olmamak şartıyla yavaş yavaş oturta bilirsin demişti ☺️
BuzluLatte elifhumaa 4,5 aylıkken 2-3 dakika kucağınızda destekli oturtabilirsiniz. Henüz çok erken benim kızımda o aylarda öyle idi. Doktorumuz kesinlikle onermedi
B1elf elifhumaa Osman gönlüal 3. Ay Bebek gelişimi videosunu izleyin cevabı kendiniz alırsınız burdakiler neye gore erken diyor bilmiyoruz 😂😂😂
enchantress elifhumaa 4 aylıkken kucağımda 6 aylıkken koltuğa yaslayarak oturttum 7.aydan beri kendisi oturuyor
Biumuttt elifhumaa maşallah diyim ben 4 aylıkken başladık destekli tabi kısa kısa 2.5 ay çok erken 🌸 Şimdiki bebekler maşallah ya
elifhumaa Biumuttt yok tabiki de erken ben 3 3 buçukta oturtann var mıdır diye yazmıştım 3. Ayda doktor kontrolümüz var sorarım artık
havuclumom elifhumaa yaptığı hareket bu aylarda beklenen olumlu bı gelisme aslında ama oturtma için daha erken. Bizim 4. Ay kontrolünde başını kaldirmiyor kalkmaya cabalamiyor diye doktorumuz tedirgin olmuştu ama yine de oturtmaya başla demişti. Sonrasında elini tutar tutmaz kendini tam oturur duruma getirmeye başladı.
elifhumaa havuclumom benim şu an elini tutunca tam oturur duruma geliyor o yüzden de 3 ya da 3 buçukta oturta bilir miyim diye düşündüm zaten elini tuttuğum anda kendini ittirip kalkıyor ben çekmiyorum