rumeysa_2323 Bu yeni çıkan molfix idarı bile dışrı çıkarıyor çok kötü incecik birde benimle aynı sorunu yaşayan var mı?
ZH3418 rumeysa_2323 evet benimde aynı sorundan müzdaribim birde çis çizelgesinide kaldırmışlar 5 numarada hiç sevmedim yenisini
Alparslanim1 rumeysa_2323 bende hiç memnun değişim ama artık bu şekilde üretim yapılıyormuş eski beze dönmeleri söz konusu değilmiş . Ben şikayetvar a yazdım dönüş yaptılar bu şekilde
Alparslanim1 rumeysa_2323 bizim 6. Bezimiz bu tek iyi gelen bez bu o yüzden ben mecbur devam edeceğim . Ama goon çok güzel bi bez yumuşacık bi araştır istersen
Bibebek_ rumeysa_2323 goon sarı, baby turco ama ben şuaan sleepy 5 no külot kullanıyorum gayet memnunum güzel tutuyor çişi falan
Busedmrci rumeysa_2323 bebem natural deneyin pişman olmazsınız ne sızdırma ne pişik ne çiş kokusu hiç bişey yapmıyor hemde fiyat performans ürünü yani kısaca
hazalp rumeysa_2323 yeni molfix hep çiş taşıyor kaliteyi fena bozdular sleepy bionatural mavi paket e geri döndüm ben de
Bebetonunannesi16 BuzluLatte bu arada bende aldım yeni nesil indirimdeydi denedim şuan içşn memnunum normalde eskilerden vardı bende ama buda iyi gibi sanki