zeynepgevil Merhaba 3 aylık oğlum hala başını tutamıyor sizin bebekleriniz ne zaman kafasını tutmaya başladı merak ediyorum.
fa_sena_y zeynepgevil tam 5.aya girerken kafasını tamamen sallanmadan titretmeden normal tuttu. 3.ayda tutuyordu ama kucakta yorulunca düşüyordu başı.
ISILTAN 543368 Evet bebeğiniz uzanıyor ya hani kollarından tutup kaldırıyorlar tutmuyor ya . Aynı şekilde uzanırken omuzlarından tutup kaldırım bakalım öyle tutuyor mu
zeynepgevil fa_sena_y hayır o kadar değil kafasını sağa sola çeviriyo ama titriyo sallanıyo tam tutamıyo yani
fa_sena_y zeynepgevil işte benim kızım da öyleydi kafası sallanıyordu 5.aya girerken tam olarak sabit tuttu
543368 ISILTAN teşekkür ederim deneyeyin benim bebeğim normalde tutuyor ama uzandığı yerde ellerini tutup kaldırıyorum tutmuyor birde omzundan deneyeyim
ISILTAN 543368 Bir de öyle deneyin . Bizde sizin gibi 3 aylığız tutmadı doktorda . Tummy time denedim biraz bebeklere öğretmek gerekiyor :) Hepside bir olmuyor insan sonuçta zamanla tutar elbet ki
Nurcanben zeynepgevil 2 buçuk aylıkken falan tutmaya başlamıştı ama çok sabit bir şekilde değil ara ara düşüyordu kafası
Elfgrn zeynepgevil her bebeğin gelişimi farklı oluyor kimi 2 3 ay arasında tutarken kimi 5. Ayına doğru tutuyor acele etmeyin bol bol yüz üstü yatırıp baktırın
Arzuazeri98 zeynepgevil 4aylik daha tutamiyor saga sola gidiyor basi surekli😅ama premeture kizim.soktor yüz üstü cok yatirmam gerekdigini soyluyor