KahveliVera Aşırı saçma bir soruyla geldim 🤪 kızlar şu arka yazı stilini nasıl yapıyorlar pinterestte gördüm aşırı hoş duruyor bilen varmı
ceriio KahveliVera o pembeligi diyorsan büyük ihtimalle boyama kalemi gibi işaretler var ya onlarla yapılıyor boyutunu ayarlayıp rengini ayarlayıp çizip üstüne de yazı yerlestiriyor tahminim
1meftun KahveliVera yazdığınızla ilgili değil ama bende gif örnekleri verebilirim mesela yazıyorlar ya işte canım oğlum canım kızım yada evde keyif temizlik falan hazır olanları da var kolaylık oluyor 🤗
ceriio KahveliVera Fotoğrafı çektiğinde sağda üç nokta var oraya basacaksın çiz kısmı var ona basınca aynı burası çıkacak bak benim sectigim aracı seçiyorsun ben boyutunu büyütüp çizdim sonra tamamlayıp üstüne de yazı ekleyeceksin
1meftun KahveliVera Burda gif yazan yere sırasıyla mery.1 Mery.2 mery.3 sırayla işte 11 e kadar oluyor yazarsaniz bir sürü hazır şekilli yazı çıkıyor
KahveliVera ceriio abuk sabuk şeyler sormıyım dedim ya ben bi pısta yazmıştım bşri şey yazmıştı Yallah perideye 🤣🤣