Elifumay_devrilmez66 4 aylık kızım var gündüzleri uyuduğu zaman yarım saat sonra uyanıyo emmek istiyo gece de saat başı uyanıyo emmek için niye böyle yapıyo ya hemen acıkıyo olamaz ya sizin de böyle mi yoksa bi biz mi böyleyiz
yildizmom-2023 Elifumay_devrilmez66 bnmde gündüzleri yarım saat uyuyor uykuya geçerken ve uyanınca emmek istiyor
ZeynepAda11 Elifumay_devrilmez66 Gündüzleri memede uyumak istiyor olabilir. Aktif olarak kaç dk emiyor 15 bi memeyi 15 diğer memeyi emmesi gerekiyor doyması için. Çiş durumu nasıl az ise gece yatmadan mama verebilirsiniz
Elifumay_devrilmez66 yildizmom-2023 aynen bizde öyleyiz uyurken emmer uyandık dan sonra da emmek istiyo
Elifumay_devrilmez66 ZeynepAda11 günde 4 5 defa falan çiş yapar değiştiririm 3 4 kere falan da kaka yapar her gün 15 dk falan birini emer sadece ikisini de emmez ki bide mamayı asla içmez veririm çıkarır geri
Elifumay_devrilmez66 yildizmom-2023 benimki de çok ağlıyo 3 4 gündür özellikle mama da almıyo napıyım başka kk
Firengiz Elifumay_devrilmez66 bizde 10-15 gün geçdi ama evet çok zordu kaç günler uykusuz kaldım . 5 ci ayında normale döndü
Ceylan-Ceylin Elifumay_devrilmez66 doktora gittinmi peki bu durum için ben gittiğimde en son diş dedi bi git istersen en kötü sağlık ocağına götür
yildizmom-2023 Elifumay_devrilmez66 benimdeki de 4 aylık olcak ya atak dönemine girdi yada dişi geliyor bakalım haftaya kontrol var doktor ne dicek
Elifumay_devrilmez66 Ceylan-Ceylin 2 hafta önce gittik biz de dış dendi bide bağırsak enfeksiyonu çıktı ilaç falan kullandım ama gene aynı ya
sadeturkvatandasi Elifumay_devrilmez66 memeyle uykuya geçiyorsa uyku döngülerinde uyanır ve memeyle uykuya dönmek ister. Uyku döngüleri küçüklerde yarım saattir sonra 45 dkya çıkar donra da 1 saate. Youtubedan uyku döngüleri ve meme destekli uyku videolarını izlerseniz neden böyle yaptığını anlayabilirsiniz. Kısaca bebeğiniz nasıl uyursa uyku döngülerinde de onu ister.