gmzshn Bebeğim 12,5 aylık önceden günde 1 kere uyur ama 2 saat uyurdu şimdi 1 aydır günde 1 kere sadece bi saat uyuyor 😞 doktor daha çok erken dedi ama daha fazla uyumuyor ? Bebeği böyle olan var mı
Caglaaat gmzshn bizde 13 aylıkken tek uykuya düstük maks 2 saat uyuyo genelde 1.30 saat uyuyo saat 12-1 arası ögle uykusuna yatıyo 2-3 arası uyanıyo gece uykusunada 8-9 arası geciyo sabahta 8 gibi uyanıyo gayette uykusunu almıs gün icinde cok rahat mutlu geciriyo yani bence erken bir zaman değil tek uykuya gecmek icin onlar kendi kararını veriyolar😍
annaco Caglaaat öğle uyku saatini bekleyemiyor oğlum en fazla 10:30a kadar ayakta zaten hep uykusuz gözler yorgun. Tek uykuya geçmeli miyim sizce? Başlarda böyle oluyor sonra alışıyorlar mı mesela onu merak ediyorum. Çok üzülüyorum böyle oluncaya 2 saat uyuyor eee akşam uykusuna kadar yine perişan oluyoruz.
Filizertosun Bizde de öyle tek uyku yaptırayım diyorum gece uyumuyor çünkü ama sabah erken kalktığı için dayanamıyor sizde bebeğinize göre hareket etmelisiniz
1Umut gmzshn gündüz tek uyku yaparsa akşam 19:30-20: da kesin uyur. Ama sabah erken kalkarsa 2 uyku yapıyor ve yatması 23:00 buluyor maalesef.
Caglaaat annaco çokmu erken uyanıyo canım sabah cünkü normalde bu aylar icin uyanıklık süresi 5-6 saat oluyo o kadar süre uyanık kalamıyomu