ilknurcelik Bebeğim maksimum 2 saat uyanık kalabiliyor sonra uykusu geliyor fakat o kadar çok ağlıyor ki ben uyutmaya çalışırken gören işkence yapıyorum zanneder sonra mışıl mışıl uyuyor tabi en fazla 45 dk falan sürüyor. Her bebek böyle mi uykusu gelince çıldırıyor mu 😩
Deniz2961 ilknurcelik kız yemin ederim dun gce bnmkı oyle idi esnemekten cenesi kopuyor sallıyorum pıspıslıyom yok cglık atyr blkı sancısı vardır dedim ayakklrnı ısıttım yok yırtıyor kendını 1 cay kasıgı dan az calpol verdim 1 saat snra uyudu
DenizKizi ilknurcelik ayni ayni bağıra bağıra uyuyo konu komsu dovuyom sanır. Bi saat ugras bi saat uyumuyo dun gece 1 'di uyudu 2 buçukta geri kalktı sonra 6 da kalktı.ki gündüz uyumadigi halde
Edalya ilknurcelik genelde uykusu geldiği zaman belli ediyo aglıyo mızmızlanıyo gündüzleri en fazla 1 saat uyuyo ne yazıkki🙄☺️
Akin ilknurcelik az once aynen dediğin gibi çığlık çığlığa uyuttum gören bir yerine bisey oldu sanır uykusu gelince çok ağlıyor
ilknurcelik Deniz2961 yaa Allah yardımcın olsun benimki o kadar uzun sürmüyor ağlama krizi maksimum 15 dk sonra uykuya dalmaya başlıyor ama her seferinde aynı çığlık kıyamat sanki birşey var
eedacinarr Deniz2961 gürültü seslerini denediniz mi hiç ben öyle uyumakta ısrar ederse youtubedan kesintisiz kolik bebek sesleri var onları acıyorum hemen uyuyor