Eslina1001 Kızlar merhaba bizim bebiş 9 aylık oldu sanırım yeni dişini çıkartıyor 3 gün ateş yaşadık şimdi ise ishal problemi var doktora götürdüm bir problem görmedi bu dişler onu çok zorlayacak dedi başına bu sıkıntılar gelen var mı acaba
Kbra19 Eslina1001 benim bebeğim de 9. Ayında patlattı aylardır diş sıkıntısı çekiyordu ardından hiç aralıksız üstler şişti 1 aydır da o şiş balon gibi su toplamış gibi ama patlatamıyor sürekli ağlıyor gece gündüz 1 hafta boyunca asla ağrı kesici olmadan uyuyamadı doktorum diş döneminde hergün calpol verebilirsin için rahat olsun dedi 😔 ek olarak tetagil ve artık çok zorunda kaldığım için dentijel kullanıyorum
Elifmihre Eslina1001 benim kızımda 8 ay 22 günlük hem alt hem üst dişleri çıktı ne gece ne gündüz asla uyumuyor uyusana 10 dk 20 dk bizde hergün olmasana diş jeli kullanıyoruz ve ağrı kesici
Duruezgi44 Eslina1001 calgel diş jeli kullandık biz kızım 2.5 yaşında hala kullanıyorum çok faydasını gördük
Eslina1001 Bizde dentijel kullanıyoruz ama pek faydası olmadı doğrusu. Ne gece uykusu var ne gündüz uykulu halle sürekli ağlama hali devam ediyor
Kbra19 Eslina1001 evet alt 2 patlattı üst bir taneyide sehpaya vurup patlattı diğer üst aşırı şiş patlamıyor ama bizim diş sürecimiz sşırı yavaş ilerliyor önce minicik iğne ucu kadar delikle başlayarak büyüyerek gidiyor diş bakıyorum diğer bebeklere bir gecede kocaman delik oluyor diş yerinden sonrs diş oradan uzamaya başlıyor ama maalesef bizimki öyle değil diş damağı yarmakta zorlanıyor
Eslina1001 Kbra19 bizimde aynı problem var diş yeri belli şiş ve beyaz ama patlatamıyor be oldukça zorlanıyor