[silindi] Mukus:onsut fazla aldiginda Salyasini yuttugunda genelde olurr Gürültülükaka :beklediği icin siddetli yapiyor Eger buyuk bariz belirgin parca 2 bezden fazka goruyrosancanim doktora danis ama bendese oluyor mukos korkma
Misskokulum [silindi] sanırım bizim ön sütten oluyor çünkü oğlum taş çatlasa 10 dakika emiyo genelde 5 dakika ve sadece on süt aliyo mukus her bez değişiminde görmüyorum ben ara ara var o da kakayla karışık afedersiniz parça şeklinde değil
MelekZeynep58 2lokummannesiii benimki biraz zor canım tam net değil ama yine de alerjik bütün besinleri kesti ☹️ Çünkü poposu delik delik yara oldu 1 ay sonra denemeye başlıcam yemediklerim yumurta süt ürünleri domates kırmızı meyvelerin hepsi salam sirke limon havuç baharatlar ve paketli abur cubur filan hepSi yasak şuan ne yiyosun diye sorarsan 😂 genelde patates makarna pilav patlıcan biber salatalık yeşillik kuru baklagil o kadar kuru baklagil yememe rağmen gazı bile olmuyor sancılı çok şükür diyetten sonra 🙏🏻🙏🏻
2lokummannesiii MelekZeynep58 limon havuç falanda mı alerjenmiş ben onları yiyorum ya domatesi de tüketiyorum Allahım ne zor
[silindi] Misskokulum korkma benim oyleydi 2 saatte bi emzirmeye basladim 12 dk emiuor onsutle som sutu alip kilo artışı oldu ama eskiden yarim saate 1 saare emdihi icn surekli on sutu alıyordu canim