yeniannesibel Kızlar çok alakasız kusura bakmayın ama gerçekten eşimin geçmeyen bir öksürüğü var gece sürekli öksürüyor bebeğim uyanıyor. Doktora gittik dün bütün tahlilleri yapıldı temiz. Enfeksiyon var denildi. Ev ilaç dolu. Sizin önerileriniz var mı evde uygulayabileceğim kür ya da takviyeler var mı önerilerinizi rica ederim 🙏💕
kirmizibasliklikiz_ yeniannesibel gecmiyor bacim.. çocuklar da bende 2.5 aydir oksuruyoruz.. ne yaptiysam gecmedi..
Fatihsnm yeniannesibel geçen sene ben yaşadım bunu… Sürekli ama sürekli yudum yudum su içtim faranjit olmuştum bir de psikolojik bir sebep aradım hastalıklarla bağlantısı olduğuna inanıyorum bir şekilde… Üzülüp söylemek istediğim ama söyleyemediğim boğazımda düğüm olan şeyler vardı onlar düşündüm ondan oldu bu dedim kendimce onu çözdüm bir şekilde geçti gitti🫤
Esraesra08 yeniannesibel gırtlak reflüsü olabilir bi araştır derim bendede vardı kendi araştırmalarım sonucu farkettim doktora gittim bir şey yok dendi gırtlak reflüsünün geçmesi için uyulması gereken şeyler var uyulduğunda hemen kesiliyo belki öyle bir şeydir
Taze_annecik yeniannesibel Sabah akşam bal limon sarımsak verin. Sarımsak orijinal olacak ama eşim de öksürür hasta olur ya da çocuklarım hemen bu karışımı yaparım. İlaçsız gecet.
cnn29 Ay benimkide öyle, bu yüzden 6 aydır ayrı odalarda yatıyoruz… benim ki aşırı sığara içiyor, onunla alakalı diye düşünüyorum sizin eşiniz sıgara kullanıyor mu? 😅 Geçmiş olsun bu arada 🌸
yeniannesibel cnn29 biz de ayrı uyuyoruz salona gidiyor mecbur. Yok hayır sigara kullanmıyor teşekkür ederim sağolun size de geçmiş olsun umarım geçer 🌸🙏
yeniannesibel kirmizibasliklikiz_ valla geçmiyor içmediği ilaç denemediğimiz kür kalmadı tam iyileşti bitti diyoruz yeniden nüksediyor
yeniannesibel Fatihsnm geçen sene de böyle bu sene de başladı evet eşim de faranjit. Psikolojik sebep aranabilir dediğiniz gibi bunu uygulattıracagım teşekkür ediyorum
Arirang  Bu tarifi mutlaka uygulayın. Çok etkili
kokum Kozalak şurubu alın arkadaşlar ben yaşamıştım yillar evvel kozalak şurubu sayesinde 10 15 senedir olan öksürüğüm geçti. Deneyin derim
Fatihsnm yeniannesibel inşallah hızlıca geçer gider🙏 yattiginiz odadaki halı kalınsa ya da işyerinde tozlu ortam varsa malesef daha da tetikleniyor…
omermomsss yeniannesibel göguse gittim ama ilk etapta gogus yanlis teshis koydu. Sagolsun iyi bir gogus doktoru alerji oldugumu soyledi
Taze_annecik yeniannesibel Evet sarımsağı minik minik doğrayın ama en minik şekilde üzerine bi tatlı kaşığı bal bide 4 5* damla taze limon sıkın sabah akşam verin. İki günde bir iki çocuğuma da veririm, çok şükür hastalanmazlsar