Cigdemom Kızlar ikinci gebeliğim 15 hafta şuan iki gündür kaşıntı vardı baktım aynayla beyaz şeyler var mantar diye düşünüyorum yalnız çok dikkat ederim bu nasıl geçer Allah korusun zararı var mı kremler kullanılır mı ?
Elifadaannesi Cigdemom ben hamileyken olmuştum travazol vermişti doktorum ama sen sormadan kullanma ne olur ne olmaz
Abay3982 Cigdemom bendede aynı sorun var mantarsa sürekli tekrarlnyr olabldgnce kuru tut ve doktor içini yıkama demişti bana
Adatanis Cigdemom Hamileyken geçirdim çok berbattı kaşıntı akıntı vs fitil verdi doktor geçirdı bi kaç kez yaşadım bende geçmiş olsun
Kuzeynepp Cigdemom bndede var hatta gecen dag tarafi tamamen sisti oturamıyordum sonra iltihap doldu ve kndisi patladı ara ara çıkıyor. Ama hamileyken krem vs kullanılir mi? Burda kim ne derse desn en doğrusu doktordan bilgi almak .
Cigdemom Elifadaannesi Abay3982 Adatanis Teşekkür ederim kızlar cidden kötü bir olay bebeğe sorun olmaz değil mi heralde hamilelikte hormonal değişikliklerden dolayı oluyor bi cok kişide olmuş
Rumeysabas Cigdemom bende de olmuştu bebeğe bi zararı olmuyor sanırım fitil ve travazol kullanmıştım bende