livanurvealpinannesi61 GamzeYasir hiçbiri iyi değil. Iva natura çok iyi. Ben kullanıyorum içeriği temiz.
Rabia2326 Yeni sebamed kullanmaya başladık.Bende çok kararsız kaldım ikisi arasında ,sebamed deneyeyim dedim ilk olarak .inşallah iyi gelir.
livanurvealpinannesi61 minikmucizem34 ecowell aşırı göz yakıyor çoğu kişi göz yakıyor diyor ben 2 kutu aldım beğenmedim ıva natura ecowell den çok daha iyi.
minikmucizem34 livanurvealpinannesi61 ben göz yaktığını ilk kez sizden duyuyorum uzun zamandır kullanıyorum da bebeğimde de göz yaktığına dair bişey yok hatta şuan bi yüzümü onla yıkayıp test edim
bananeabiya GamzeYasir ikisini de kullandım. Sebamed ile başlamıştım güzel şampuan ama bana bebeğimin cildi götürmemiş gibi geldi. Sonra mustela aldım kokusu efsane köpürmesi falan güzel ama birkaç kere gözüne gittiğinde oğlum baya ağladı. Sebamed’de hiç yaşamamıştım göz yakma olayını.
livanurvealpinannesi61 minikmucizem34 burda birçok anne göz yakıyor demişti biz de de yaktı instagram ve trendyol yorumların da da göz yakıyor diyenler var
minikmucizem34 livanurvealpinannesi61 ben denedim özellikle gözlerimle ovdum yakmadı herşeyin sahtesi var maalesef belki onunda vardır bilmiyorum ben böyle şeyleri internetten falan almam güvenemiyoruz zaten ebebekten alıyorum ondan olabilir mi bilmiyorum yine de
livanurvealpinannesi61 minikmucizem34 ürün orijinal ürün yalnız ama göz yakıyor bizde kızım ağlıyordu her banyo da malesef