Mothercrn hayır bence kendinize fazla yükleniyorsunuz gayet doğal harcama yapıyorsunuz harcama miktarınız gayet ortalama her hafta her şeye zam gidip duruyor dediğim gibi haftalık pazar alışverişi bile 600 lira. Geçen gün kızımla markete gittim birer kilo elma armut muz ve mandalina aldım 180 lira para ödedim ve hiçbiri bir buçuk kiloya yakın değildi hepsi 1 kiloya yakın yani benim kızım meyveyi çok yiyor toplasan 4 gün anca götürür bu meyve hepsi yükte hafif pahada ağır şeyler oldu artık bu gıda mevzusunun.
Bence siz eşinize bir liste yapın Bir dahaki ay her şeyi toplu olarak aldırın neye ihtiyacınız varsa ve üzerine bir de pazara gönderin pazarda ne var ne yok aldırın niye ihtiyacınız varsa yine bir haftalık Pazar alışverişini ondan sonra size laf etmez. Genelde market fiyatlarının bilgisinden yoksun insanlar bu muhabbetlere giriyor çünkü.
Ben öyle aman aman yemek yiyen bir insan değilim eşim çok yemek yemeyi sever önüne tencere koysam tencereyi bitirir. İkimizin de sigarası yok kötü alışkanlığı yok ek bir masrafımız yok abur cubura düşkün insanlar değiliz, yine de 6-7 arası harcama 🥰 üzmeyin kendiniz