direnim_ Saçlarım çok dökülüyor ev halı koltuk yatak heryerde saçlarım var ve evi her gün temizlememe rağmen hep saç hep saç . Açığım saçlarım genelde topuz ama dökülüyor been bundannn nefret ediyoruuumömm
Eysar direnim_ benimki heryerde olmasada tahammül edemediğim tek ama tes şey yerde orda burda saç görmek başkasın da görsem soğuyorum evinde birşey yiyesim gelmiyor buda benim acaip takıntım
Emine_elis direnim_ bnmde öyle cnm artk eşim kıyafetlerinde bile yapışmış resmn buraya nasl giriyor diyr 😂bn de tahammül edemez oldm çok aşırı dökülüyor ve makinalasam da 1 saate yine dökülüyr
DenizAsaf direnim_ aynısıyım deli gibi dökülme full toplu saçlarım ama her gün allahın her günğ ev süpürüyorum dip köşe sırf bu yüzden sabah süpürüyorum akşam gene saç
Ikibocekbircicek direnim_ off benim de çok dökülüyor heryer saç bide benimki yetmiyormuş gibi kızım 4 yaşında onunda dökülüyor tararken falan kedi tüyü gibi ince telli 😂
kizlarimbenimherseyim VAOS ALTIN SAMPUAN bana çok iyi geldi birayda etkisini görüyorsun tavsiye ederim çok dökülüyor du durdu