yenianne57 Kızım 63 günlük dil bağı var ilerleyip kalınlaşmadan o bağ kestirmek istiyorum ama özelde mi devlette mi yaptırsam kararsızım sizin öneriniz nedir dil bağı olan bebeklerde siz neler yaptınız nasıl bir tedavi yolu izlediniz
medinekaplan yenianne57 cnm benimde oğlumun dil bağı var 2 ay 9 günlük bebeğim ayın 16 da çocuk cerrahisinde randevu aldım götürecem bakalım ne yapacak
Bilgeidil yenianne57 merhabalar kızım tam 2 aylıkken dil bağı ameliyatı oldu, devlet hastanesinde çocuk cerrahı yaptı, hiç korktuğun gibi değilmiş, sizinde içiniz rahat olsun. çok kısa sürüyor zaten, çıktıktan sonra 2 saat sonra beslemeye başlayabiliyorsunuz.
Tuuba101010 yenianne57 bnm oglumda devlette oldu cocuk cerrahi odasında maket bıçağı gibi bir seyle saniyeler icinde kesti birazcik kanadi o kadar..cok korkmustuk ameliyat vs diye ama kucucuk bir islem ☺️
Tuuba101010 yenianne57 yok çok aglamadi kesilirkn biraz agladi sonrasi ck aglamadi kanama da az oldu.bi pamuk basiyorlar zaten tutuyorsunuz siz bi on dk falan o kadar
Ssirinn 2 bucuk aylıkken özelde sünnet yaptırmıştım aynı gün dil bağınıda hallettiler hemen. Cok kısa sürdü hemen emzirmeye baslayabilirsin dedi doktor. Emzirirken bi sorun yaşamadım
RabiaBspnr yenianne57 benim bebeğimin de vardı 15 günlükken kestirdim kulak burun boğaz yapıyor cerrahi bakmadı bende devlette yaptırdım kısa bir işlem keserken biraz ağlıyor sonrasında gazlı bez verdiler kan dursun diye bastırırken hemen elimi emmeye çalıştı ondada susmuştu Bir an önce büyümüden yaptırdı ki bebeklerin acı eşiği az oluyor unuturlar hemen