2evlatannesi- Merhba arkadaşlar bebeğim düzeltilmiş 16 aylık oldu ama hala yürümüyo koltuk kenarlarında yürüyo ayakta bi kaç sn duruyo ama bağımsız yürümüyor sizin bebekler ne zaman yürüdü özellikle premature bebeklerd
milo21 2evlatannesi- benim kızım 11 aylık iken ilk dişi çıktı 13 aylıkken ilk adımlarını attı 8 aylık doğum yaptım
Ozzseda 2evlatannesi- benim kızım 34+4 de doğdu 12 aylıkken yürümeye başladı ama bence yürüme olayının prematüre olmasıyla alakası yok
Lolik 2evlatannesi- 36+2 de doğdu 10. Ayından beri bu hafta artık yürür dedik bir iki adım atıp düşüyordu pazartesi günü tam 13 aylık oldu ve bu hafta artık uzun yürümelere başladı tam 3 aydır bugün yarın yürüyecek diye bekliyorduk😄
Ysgl26 2evlatannesi- 36+4 te doğdu oğlum şuan 26 aylık hala yürümüyor bugğn 2-3 adım attı ama farkına varmadan. Farkedince hemen çöktü yere zaten 😅 biraz tembeliz..hala koltuklarda elimşzden tutarak yürüyo
Twinlife Benim bebeklerim de prematüre doğdu ikisi de yaşında yürüdüler tam 12 aylıktı ama her bebeğin gelişimi farklı bir bakmışsınız pıtır pıtır yürüyor 😊
Tugce2391 Benm oğlumda normal zamaninda doğdu 15 aylık olduğunda yürüdü şuan 18 aylık ama siralama vardı en başından emekleme tutunup kalkma tutunup yürüme gibi
ikizleretakke 2evlatannesi- 35 haftalık doğan ikizlerimden 15 aylık oğlum hala yürümüyor ama ikizi 2 aydır yürüyor. 16 aylık olacaklar hatta
Ysgl26 2evlatannesi- 26 değil canım 16 aylık yanlş yazmışım..doktora da çok defa sorfum bu arada normal diyor