Paşacığım aşırı aşırı huysuz gece uykusunda bağırarak kalkmalarda başlayınca dışkıda da değişim olunca doktora götürdüm tahlil yaptırdım sağasağlam şükür ama diş yerlerimiz belli olmuş öyle dedi doktor geliyo dişleri dedi😐 Ama neymiş bu diş öldürdü bizi yeni doğduğundaki her bağırığa zorluğa şükrettim 🤒 çocuk çok fena canı gidiyo resmen ah ah ne zormuş annelik Varmı sizlerde de çıkaran?
1PrensAnnesi benim kızımda uykudan ağlayarak uyanıyor son Zamanlarda 4 aylık diş yerleri de belli dedı doktor kakada ne gibi bir değişim var acaba
1PrensAnnesi 5,5 aylık kızım 1 aya yakındır diş sıkıntısı çekiyoruz. Ateş, ishal, kusma, ağrı, salya... Sürekli devam etmiyo sıkıntılar ama ara ara geldiğinde hepsi bir geliyor. 😑
1PrensAnnesi ben de bugün tam bu konuda post açtım :/ şimdi gördüm postunu. Maşallah paşa diş mi çıkarıyor yerim onu ben 😍 benim prensesim de son zamanlarda uykudan ağlayarak uyanıyor sebebi bu mu acaba ? 🙄 Bir de iki üç gündür daha fazla ağzında eli. Eline ne geçse damağına sürüyor. Fakat salya yok şuan için.
Fatmat yeşil ve mukuslu
TugsemEce bizde yeni başladı stresi sıkıntısı ama aşırı huysuz çok fena
1PrensAnnesi bizdede 3.cu ve 4.cu dis cikiyor 7 ayligiz mukuslu ve sari yesil arasi kakamiz😊 dis cikana kadar boyle gidiyor
bilgibulutu sizde baya olmuş dişler 🙂
Icot aynen kesin bu nedeni😞 valla bize karanfil çok iyi geldi havanda karanfili iyice dövdüm zeytinyağına katıp dolaba koydum soğuk soğuk günde 3 öğün sürüyorum damaklara ağlaması azaldı😍 Tabsiye ederm
1PrensAnnesi ayy evet bizler de dişlerimiz ağrıdığında karanfil koyardık 😊 teşekkür ederim.
Icot aynen cnm rica ederm😍💋