aslan-annesi Bebeğimin göbeği düşeli 1 hafta oluyor erkek bebek gaz sıkıntımız var ıkındığı için sürekli göbek içeri toplanmıyor aynı sorunu yaşayan var mı siz neler yaptınız kendi kendine toplanır mı zamanla öyle kalmasından korkuyorum
bebeklipanda aslan-annesi kilo aldıkça toplanıyor merak etmeyin. Sadece çok ağlatmamaya dikkat edilmesi gerekiyor.
aslan-annesi bebeklipanda teşekkür ederim ağlamıyor çok ama gaz probleminden dolayı ıkınmaları oluyor çevremdekiler para yapıştır ip koy bez koy falan diyor ama durmuyor ve karnına batıyor rahatsız ediyor uygulayamıyorum
Ay-sin-ve-1252 Merhabalar acaba akıntısı varmıydı bizimde iki gün oldu düşeli ama akıntı var doktora götürdük o bölgeyi yaktı ama halen akıntı var
aslan-annesi Ay-sin-ve-1252 yok akıntı olmadı düşer düşmez üstünü örtmemeye özen gösterdim bide akıntı oluşmaya başlayacakken sarı kantaron yağı sürdüm enfeksiyon kapmaması için tavsiye ederim havayla temasını kestiği için iltihaplanma olmadı
Ay-sin-ve-1252 aslan-annesi Anladım evde kırmızı kantaron yağı var doktor krem verince bişey sürmedim üzerine sadece sargı bezi bırak dedi onu bırakmayayım mı
aslan-annesi Ay-sin-ve-1252 canım doktorun dediğini yap öncelikle tabiki ben açık bıraktım kuruması için çok akıntısı yoktu zaten az bişeydi açık bırakıp kantaron yağıyla düzeldi şimdi yanıltmak istemem seni