Helen4444 Annişler selam 🌺 çok yakın arkadaşıma oturmaya gideceğiz cumartesi günü. Yeni evlerine taşındılar ev hediyesi ne alabilirim kafam durdu. Öneri istiyorum sizden.
sumeyyecaglarr Helen4444 süs dekor eşyası almak risk geliyor bana, Düşündüm de bana ne gelse çok sevinirim diye nevresim takımı bence:)
Irem4772 Helen4444 kahve makinası- 6lı şık kahve fincanı- 6lı pasta tabağı (iki katlı sunumluğu ile vs) pike takımı- 🤗
sglkc Helen4444 bence en güzeli battaniye hem de kalıcı 🥰 ben hep öyle yaptım kırılacak hediye almam kırılırsa o da üzülür bende
Kyfz Kahve makinesi, banyo takımı sabunluk vs oluyor ya, banyo paspas takımı. Kahvaltı takımı, pasta tabağı takımı. Ya da Ikeadan falan şamdan da olabilir.
Tatlican sumeyyecaglarr Bende cok sevinirim ama şuan iyi bir neveresim 1500 yani daha iyileri daha pahalidir benimkisi karaca
sumeyyecaglarr Tatlican haklısınız tabi bütçenizi bilemiyorum . Biraz daha uygun olarak klasik fincan takımı, sürahi takımı, yada böyle havlu mum kokudan oluşan tatlı bir banyo sepeti yapabilirsiniz English homedan
Tatlican sumeyyecaglarr post sahibi ben degilim canm kusura bakma seninde kafani karistirdim evet guzel fikirler😍
Helen4444 Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Baya fikir oldu ama seçemedim ne alacagımı henüz bakalım 😄
ArvenMom Helen4444 biblo obje olabilir canlı çiçek seviyorsa oda olabilir veya ev alet ihtiyacı olabilir kitap seviyorsa güzel bi kitap da hediye edebilirsin