edefneee Kızlar selam bebeğim 34 günlük kucağımdan başka yerde durmuyor gerçekten bitkin haldeyim geceleri uyuyoruz fakat gündüzleri ya kucağımda uyuyor ya meme istiyor bu çocuk doymuyor mu bıraktığım an ağlayıp uyanıyor cidden tedirgin olmaya başladım
yenianne57 edefneee bilen bana da söylesin 65 günlük bende de aynı büyüme atağı olabilir atak haftasına bir bakın yada gazı olabilir kolik olabilir o dönem kolik olup olmadığı belli oluyor banyo yaptırın karnına masaj yapın eğer fazla gaz çıkıyorsa bu ağlama vs durumu haftada 2-3 gün oluyorsa kolik bebektir ayaklarına çift çorap geçirip uyutun
Cinar_bebek05 edefneee bizde 2 ay 6 gün olduk şükür yeni düzene oturdu benimde öyleydi ya kucak ya meme . Yarım kundak yapıp gözlerine kadar kapatıyorum yüzünü. Beyaz gürültü açıp ayağımda sallıyorum. Daldığı an yerine yatırıyorum yarım saatten fazla sürüyor tabi. Uyanırsa da meme ye alıyorum. 15 dk snra yatırıyorum. Genelde uyuyor artık 😂
Uykusuz-annee edefneee benimkide aynı 47 günlük bırakıyorum uyanıyor kolik bebeğim gaz sorunumuz var ondan
edefneee yenianne57 kolik olması için çok ağlaması gerekmiyor mu aralıksız bu kızçe meme de kalınca susuyor 😂