kubrabasardin Merhaba beş buçuk aylık kızım var doğduğundan beri emzirmeden sonra hep kusuyor bazen süt çıkartıyor bazen de çökelek şeklinde çıkartıyor çok kusuyor ne yapmam gerekiyor acaba
Sedanur_2525 kubrabasardin bazı bebekler gazını bu şekilde çıkarıyormuş benim kızım da aynı ama bunu diyen doktor değildi iki çocuk annesi kuzenim
Minmini kubrabasardin benim de oğlum 3 aylık sayılır sürekli kusuyordu hatta emerken bile olmaya başlamıştı doktorum beslenme aralıklarını açmamı söyledi 3-4 saatte 1 beslensin dedi. ( 2 saatte 1 meme teklif ediyor 3 saatte 1 de mama veriyordum doktor tavsiyesi ile )
kubrabasardin damladll doktorlara soruyorum normal diyorlar sürekli ama aşırı kusuyor ne kiyafet tutuyor üstünde ne önlük tutuyor
kubrabasardin Sedanur_2525 gaz damlası da kullanıyoruz gazını da kendi çıkarabiliyor ama bilmiyorum artık her yeri batırdı sürekli elimde ıslak mendille geziyorum
kubrabasardin Minmini kusmasi devam ediyor mu ben hiç mama vermedim bu zamana kadar kilo alımı filan iyi
Minmini kubrabasardin rahatladı gerçekten kusmuyor şimdi sadece arada 1-2 kez kustu direk kaldırınca ya da yatırınca oldu o da, sütünüzü çok içiyor olabilir minnoş