Deletedmom20 Ay dün bebise bi oyuncak alalim dedik sadece basınca ses çıkartan uyduruk bisey ama fiyatı gel.gor ki 80 lira verdik el insaf ya🤨
Yenianne Deletedmom20 Keisnlikle öle valla eşim ce eee diyen bir oyuncak almış 130 lira kızdım buna niye bu kadar verdin diye
Feri Deletedmom20 Bizim oyuncakları hep amcası aldı sağolsun :) ben bi oyun halısı aldım netten 50 lira ucuz geldi o fiyatları görünce :)
Feri Deletedmom20 Bak mesela demin A101 e uğradım kızımla gezide dönerken şıngırak varmış orda toplu bişey kızım görünce hoşuna gitti 7.95 mi ne aldım işte nasıl heyecanlandı :) mutlu oldu
Feri [bilinmeyen] N11 sen aldık. Almayı düşündüğüm şeyleri gider mağazalardan bakarım sonra nete bakarım hangisinş beğenirsem ordan alırım. Netten de çok le almışlığım vardır. Kıyafet ayakkabı oyuncak bebek kıyafeti hepsinden de memnunum. Evmanya hepsiburada N11 modanisa bunların hepsinden aldım. Şikayetim olmadı hiç. Olmayan ürünleri de hiç sorun çıkmadan geri gönderdim. Eşim bir üründen şikayetçi oldu firma aldı ama N11 bizi zor durumda bırakmadı bize hem ürünü verdi hemde ürünün parasını geri verdi.
Feri [bilinmeyen] uygulaması var hepsinin onları indirdim. Ama web sitelerine de girip bakabilirsin. Google A yazarsan çok fazla yer çıkar.