Zmry66 Selamın aleyküm arkadaşlarım hayırlı akşamlar diliyorum herkese benim bacaklarımda darbe olmadan bir yere felan vurmadan neden morarma oluyor bir bakıyorum geçmiş bir bakıyorum mos mor olmuş neden olduğunu bilmiyorum ki bana yardımcı olun arkadaşlar doktora gideyimi ♥️
bunemeselaa Zmry66 Aleyküm selam, benimde olmaya başladı kollarımda özellikle bende gideceğim doktora, kansızlığım vardı benim onla alakası varmı bilmiyorum ama kafaya taktım haftaya randevu aldım gideceğim.sizde bir gidin isterseniz
beyzzsenturkk_ Zmry66 benimde öyle dayak yemişim gibi çarpsam acır hissederim diyorum ama çarpmıyorum da
Sariannee Zmry66 benim de öyle Kan pıhtılaşmam var herhangi bir ilaç içtiğimde özellikle artıyor.Bol bol su tüketmek gerek
Keremikoom Zmry66 merhaba,benim de bir zamanlar öyleydi dayak yesem ancak o kadar morardı diyordum değerlerime baktırdım kansızlık çıkmıştı
Haffuse Aleykumessela.. Kan degerlerine baktir canim cok gecmeden. Plt dusuklugu, bahsettigin gibi morarmalar olmasina sebep. Ama ihmal etmeden bir an once git.
Egem06 Zmry66 aynı şikayetten gittim pıhtılaşmamda 1 değer düşük çıktı hemofili diye görünüyor mutlaka git ihmal etme
DorukSeyda Zmry66 Canım genelde 2 şekilde olur kendimden biliyorum 1.Eger Demir eksikliğin varsa olur 2.Varis veya kılcal damar problemleri varsa olur ama sen doktora git mutlaka en azından belki kan ilacı verirler
Winnithepooh DorukSeyda oğlumda demir eksikliği var bacağında ki yerde minik morarma gördüm masa vurdum dedi bazen vurmasada öyle der mesela demir eksikliği morrama ilk kez duyuyorum aslında nasıl okuyor acaba çok mu heryerinde mi olur ve ilaç kullanıyoruz demir için bı yıldır
Winnithepooh Zmry66 merhaba morarma nasıl acaba oğlumda var ama bı veya iki yerde mesela masaya vurdum vb diyor ama bazen ne olduğunu bilmeden de masaa vurdum der ondan şüphe duydum siz böyle deyince
Zmry66 Winnithepooh baçaklırımmın değişik yerlerinde kuzum sarımsı ve morumsu bir morama bir kaç tene
DorukSeyda Winnithepooh Hayır her yerinde olmaz yine böyle dikkat ettiğiniz gibi belli bölgelerde oluyor ben Demir kullandığım zaman geçmişti takip edin mutlaka
Winnithepooh DorukSeyda Zmry66 teşekkür ederim nrmaldede sajardir vurur biyerw bacaklarini ondan şimdiye kadr şüphe etmemistim ilaç kullanıyorduk ara verdik böyle bı leke vb görmedim tekrar başladık demiri düşmüş diye ins vurma sojuxu oluyordur okulda Allah korusun başka sebep olmasin