Oglunasikbiranne08 anneme meme kanseri teşhisi konuldu. bugün kaçıncı evrede olduğu belli olacak . umarım ilerlememiş olsun . nolur dua edin . kimin duası kabul olur bilinmez 😢 anneme birsey olursa ben yaşayamam 😭
akillibidikcgty Oglunasikbiranne08 inşallah başlangıç evresindedir. Allah çocuklarına ve ailesine bagislasin. Güzel haberlerini bekliyoruz.icini ferah tut 😊
Melisyldz Oglunasikbiranne08 insallah erken teshisle ilerlemedn iyilesir Rabbim sifa versin tum hastalara🙏 bu aralar cok yaygin sanirm teyzemn gelinnde de cikti memesini almak zorunda kaldilar sukur ki sicramamis baska bi yere
Sinem26 Oglunasikbiranne08 ahh kuzum bızımde basımıza geldı annem 52 yasında yazın once cevız buyuklugundeydı fılm falan cektırdık bıyopsı yaptırdık sonucları beklerken yumurta kadar oldu sag gogusu sonucdada kanser dendı hemen pet cekıldı baska yerlerındede varmı dıye doktor 4.evredesın dedı dırek gogusunu aldılar tekını sonra koltuk altınada sıcramıs ıkı tane onuda temızledıler sonra 4kur kemoterapı aldı sacları dokuldu sımdı cok sukur ıyı sacları cıktı omur boyu koruyacak bı hap verdı doktoru uc ayda kontole gıdıyo bızımde dunya basımıza yıkıldı guclu durun annenıze hıssetırmeyın bız hep anneme koyu huylu kırsmıs dedık hıc kanser adını kullanmadık sıze buyuk ıs dusuyor anne 7.ayda amelıyat oldu allahım bırdaha yasatmasın gogus kanserı en kolay kanser tıpı dısarda olduguna kesıp alıyolar kac kısı var oyle senelerce yasıyor sana her ayrıntıyı anlattım herseye hazırlıklı olun
Deletedmom772 Oglunasikbiranne08 Allah şifa versin benim annemde kanser hem mide kanseri hemde meme kanseri.çok zor seni anliyorum.bende ilk bildikde isyan etmisdim sonra pisman oldum rabbimin sinavidir dedim.annem tedavi aliyo..sukur giderek guzel oluyor hersey ve gizel olacagina eminim insallah olur oyle sende oyle deme dua et elinden geldiyi kadar
Oglunasikbiranne08 akillibidikcgty Zeynep2304 Melisyldz insallah kızlar aminn çok sağolun . rabbim bütün annelerimizi korusun insallah 🙏
Oglunasikbiranne08 Sinem26 yaaa 😢😢 çok üzüldüm annen icin . ister istemez korkuyorum . insallah benim annemde iyi olur . rabbim anneni sana bağışlasın. bütün anneler iyi olsun insallah . benim annem de 60 yasında . önceden şişlik varmış bize de demedi . şimdi baya kötü olmuş görsen yara olmuş . anneme çok kızdım neden demedin diye . korktum kızım ameliyat olurum filan diye dedi . bende ister istemez kızdım söylemedi bu zamana kadar diye . insallah annemde atlatır bu süreci kötü bir şey olmadan 😢😢😢😭😭
Oglunasikbiranne08 Deletedmom772 dua ediyorum . rabbim senin annene de şifa versin bir an önce insallah . rabbim kimseyi ailesi ile sınamasın çok zor 😥
Elif_18 Oglunasikbiranne08 geçmiş olsun allah şifa versin canim hemencecik iyileşir inşallah içini ferah tut dua et bol bol rabbim şifa versin haberlerini bekliyoruz 🤲
yldrm986 Oglunasikbiranne08 çok geçmiş olsun canım benim,zor bir süreç,benim annem de yaşadı,iyi şimdi,iki meme de mastektomi oldu, alındı yani.Protez takıldı, sakinliğini koru ve annene moral ver yapabileceğin şeyler bunlar inan ki...
Oglunasikbiranne08 yldrm986 çok şükür canım . rabbim annelerimizi korusun insallah . doktor ameliyat demiş zaten . kaçıncı evre olduğunu öğreneceğiz bakalım . insallah ilerlememiş olsun . dua etmekten başkan çarem yok 😥
Ademefee Oglunasikbiranne08 canım bizde genetik bu durum anne babam akrabag evliliği 2 teyzemde 1 halamda 1 de teyzemin kızında yaşadık durumu çok şükür atlattılar tıp çok ilerledi allahın izni ile çabuk atlatır içi i ferah tut sabır ve dua. Rabbim şifa versin inşallah
Oglunasikbiranne08 Ademefee ya masallah çok şükür atlatmışlar . insallah biz de atlatiriz bu süreci sorunsuz bir şekilde .
Sinem26 Oglunasikbiranne08 benım annemde hep korktu erteledı bızde kızdık doktor bıle kızdı onceden gelseydın gogusunu bıle almamıza gerek yoktu dedı bızde rısk altında
Oglunasikbiranne08 Sinem26 bugün çekildi petct cuma gunu sonuç çıkacak canim. bende merak ediyorum insallah hayırlısı bakalım . tek duam ilerlermemis olması 🙏cuma günü yazarım buraya insallah sonuç çıkınca
Sinem26 Oglunasikbiranne08 ıns ılerlememıstır dualarım sızınle yaz buraya ınsan bu durumda cok destek arıyo basımdan gectıgıne bılıyorum