cansualbayrak Merhaba bayanlar beneğim ilk defa emzirme sorması sarı kustu daha önce başına gelen var mı ? Herhangi bir takviye yada mama kullanmıyoruz. 3 aylık bebek !
Esruli cansualbayrak benimkinde de geçen hafta kusmuğunun içinde sarı renk vardı komple sarı mıydı sizinki biz de 3 aylığız balgam diye düşünmüştüm
Meriskus cansualbayrak üşütmüş olduğundan öyle kusuyor cnm ama tabi doktora bi danış görmeden bisey diyemem
Hernasipvaktineesirdir cansualbayrak merhabalar benim bebeğimde bu gece kusmuğunun içinde sarı şeyler var 3 aylık benimkide. Siz doktora götürdünüz mü neyden olmuş öğrenebildinizmi acaba
Merveio14 cansualbayrak benm kızımdada olmuştu çoğalınca dr a götürdük röntgen çektiler meğer gazı varmış hatta biriken gazı görünce şok olmuştum. Gazı varken ıkınıyor çıkaramayınca midesindeki asit sarı renk olarak çıkıyormuş
Hernasipvaktineesirdir Esruli aynı benimkinde de sizin gibi oldu bu gece. Normal kusmugun içinde sarı sarı parçalar var. Devam etti mi sizin neyden oldugunu öğrenebildinizmi
Yelizinannesi Benim bebeğimde daha 25 günlük ve bi kaç kere bildiğin sapsarı kustu nedenini bilmiyorum bilen varsa beni de aydınlatsın
Esruli Hernasipvaktineesirdir yok bir kere oldu geçti sebebini de öğrenemedim de heniz akıntısı oldu bence o da kusmuğuna karıştı
canseeellyy Benim ki de şimdi anne sütü yedi ardından gaz çıkartırken sarı kustu hafif sonrasında normal beyaz kusmuğa döndü. Enfeksiyon değildir inşaAllah ya
Hernasipvaktineesirdir Esruli anladım sağolun bizimde gün içinde tekrar olmadı İnşallahta olmaz bakalım