Yamanoglan Snmduru özel ilgi çocukta Ersin beyden memnunuz biz bir de akademi de Berkant bey var o da çok iyi bir doktor
Poncikbirannis 2405 bende gittim o doktora ama numarasını vermemesini sevmedim, acil birşey olduğunda bence doktoruna ulaşabilmeli insan 🤔
Bulin Konak hastanesinde neonatoloji uzmanı başlamış doçent. Ayrıca Ozan Kızılırmak yenidoğan yoğun bakımda doktorumuzdu çok iyidir sanırım Cihan hastanesinde şimdi.
Poncikbirannis Snmduru canım durumun varsa medical park bilge çelikkol git, çok doktor gezdim izmitte bilmediğim doktor yok ve bu doktorun üzerine bildiğim iyi doktorda yok
Snmduru Poncikbirannis sağol canım hamileliğimde çok gezdim bu sefer uğraşmak istemiyorum yarın gideceğim teşekkür ederim 😍
Poncikbirannis Snmduru iyi yaptın, en azından doktor gezmesin, numarasını da veriyor istediğin zaman yazabiliyorum ve hemen cevap verip yardımcı oluyor inanki teşhisleri nokta atışı ve etkili memnun kalacağına eminim
yarEren Bende sakaryadan izmite geldim 6 gündür cihan hastanesinde yatıyoruz metin bey tarafından bilgilendiriliyoruz çokca memnunum izmitte biçok doktor gezdim ve metin beyden memnum kaldımmaynı zamanda telefon numarasınıda veriyor whatsapp üzerinden konuşabiliyoruz 🙏🏻👍🏻