kbraelisa Merhaba anneler ❤️ Ay basindan beri meme reddi yasiyoruz. 4.5 olduk. Artik emmez mi? Zorlasam ac biraksam da kafasini saga sola ceviriyor memeyi gorunce. Ne yapmaaliyim? Bir iki ay sonra tekrar meme emer mi? Sut sagma makinesi ile cekiyorum gunde 1-2 ogun. O da yetmiyor zaten. Ne yapmaliyim?
irmrdnmzz kbraelisa hanımefendi bende meme reddi yaşadım tam o aylarda emzirme danışmanına başvurdum hemde ücretsiz hemen yardımcı oluyorlar, biz onların sayelerinde memeye döndük https://instagram.com/camvesakuragebeokululaktasyon?igshid=MmU2YjMzNjRlOQ== ya mesaj atın ya da laktasyon bölümünü arayın 💘
tuklc kbraelisa benimde bebeğim 2 aylık aynı durumdayız göğsümü görmek bile istemiyor çok uğraştık Farklı pozisyonlar falan ama olmadı sımdı hem sağıyorum hem mama veriyorum mama da günde 1-2 ten tene temas yapıyorum döner belki diye
irmrdnmzz kbraelisa en geç yarın dönüş yaparlar diye düşünüyorum ben başakşehirde yaşıyordum o zaman yüz yüze eğitim almıştım direk hastaneye gidip ama online eğitimde veriyorlar