kasimonbes Dünya kız çocukları günüymüş bugün, tüm kız çocuklarımızın günü kutlu mutlu musmutlu olsun 💕 Canım kuzum Ecrin’im Ecoşum günün kutlu olsun annem 💕
Elfgrn kasimonbes Kuşum benim 🥰🥰 Evlatlarımızın günü kutlu olsun canım ceysum Asel Ceylinimin günü kutlu olsun iyi ki varlar ♥️♥️ Rabbim ayaklarına taş değdirmesin 🥰
Deletedmom_73 kasimonbes Canım kızım Şirin Buse günün kutlu olsun, bütün kız çocuklarinin günü kutlu olsun. 🫶
Birdunyabircennetannesi kasimonbes İlk göz ağrım ÖMÜR’ÜM Bana anneliği tattırdığın için sana teşekkür ederim Elbet bir gün kavuşacağız cennet kuşum🕊️
ElisaMom_ kasimonbes Bütün kızlarımızın günü kutlu olsun🥰Elisam güzel bebeğim günün kutlu olsun annecim💐😍
bademli_puding kasimonbes bal kızım kıvırcık kuzum dünya kız çocukları günün kutlu olsun annesinin koca kız bebeği 🥰🌸👧🏻
gecekusu_- kasimonbes bütün meleklerin dünya kız çocukları günü kutlu olsun ❤️ Adenim canımın en içi dünya kız çocukları günün kutlu olsun annem seni çok seviyorum iyiki bana bu özel duyguyu tattırdın iyiki varsın meleğim 🩷🩷
Cennetkokulum___ kasimonbes Kendi kızım başta olmak üzere bütün dünyadaki kızlarımızın günü kutlu olsun. İyi ki varlar.
nermince kasimonbes Bir insanın kızı olması, hayattaki en büyük şansıdır. Dünya kız çocukları günü kutlu olsun 👧benim kızımın ve tüm kız çocuklarının 🩷
Azra41 kasimonbes Bütün kızlarımızın günü kutlu olsun 🌸 balli çörek Azra kuşumun da 🥰 iyi ki varsın annebalim 😘
P2044 kasimonbes Daha dün miniminnacik kız bebekler babalarının kucağında ; Cennet Gülü oldu ya insan bu günü bile kutlamaktan utanır hale gelir mi …. geliyor işte 😔🥀 Umarım diğer bütün kiz çocuklarıyla beraber , sadece doğduğu coğrafyadan ötürü ölüm tehlikesi olan kız bebeklerin de , hali vakti bahtı şansı hayatı ve tüm özel gunleri güzell olur….