Fundaaaa Kızlar merhaba oğlum 8 ay 10 günlük hala diş çıkmadı normal mi acaba ayrıca emekleme de yok ama yerde sürekli done done yuvarlaniyo normal midir acaba bu durumu yaşayan deneyimli annelerden fikir almak istiyorum…
Meri-Mel Fundaaaa Kızım 8 ay 20 günlük iken diş çıkardı 2 tane alt hala başka diş yok 8 aylıkken emeklemeye başladı arkadaşımın kızı 1 yaşında emekledi hiç emeklemeyedebilir o bir gelişim basamağı değil canım hiç merak etme sorun yok yani
Beraninannesii Fundaaaa Oğlum 10 buçuk aylıkken diş çıkarttı 12 aylıkken tam 8 dişi vardı 15 aylıkken emekleyi öğrendi .
ikibebeannesii Fundaaaa gec cikmasi daha iyi derler curumez hemen disleri deniyor hatta ne akdar dogru bilmiyorum
Deletedmom_78 Fundaaaa iki oglum da 10. Ayin bitime dogru anca emekledi ve ikisinin de dişleri 13 aylikken cikti canim normal🫶
hnnl Benim 9 aylık emekledi yaşında yürüdü önünü alamıyoruz tedirgin olmayın birden açılır gayet normal bi durum
Sontvbukucu Fundaaaa aylik kontrollere gidiyor musunuz dis vs degil de oturma konusunda bisey dedi mi doktorunuz. Bebeginiz totisi kaldırmaya useniyor da olabilir