shr43 Bebeğim 1,5 aylık akşamları sürekli nefessiz bağırarak ağlıyor her yolu denedim ağlamaması için..piyasadaki tüm gaz damlalarınıda aldım.ama geçmedi.benimle aynı durumda olan var mı? Siz neler yapıyorsunuz sakinleştirmek için?
Roro37 shr43 aynı şeyleri yaşıyoruz, ben nurse harveys colex şurupta kaldım son bir haftadır çok şükür şiddetli ağlamaları yok yavaş yavaş kendi gazını kendisi çıkarmaya başlıyor tavsiye ederim eğer denemediyseniz
Ozumdmck shr43 karnını ve ayaklarını saç kurutma makinesiyle ısıt hem sesi sakinleştirir hemde ısındıkça gaz yapar
Meriskus shr43 ılık duş ayaklarımı masaj yap bisiklet hareketi varya onu bide kiraz cekirdeği yastıgı varmıs bi arastır cnm
Milanbebek shr43 ben bebeğime kaka yapmayı öğretiyorum. Altını açtığımda bebeğim mutlu oluyor bi kere altı çıplak iken ( karnı örtülü olması lazım karnınkesinlikle üşümemeli) ayaklarını kendine doğru ittirip kaka yapmasını söylüyorum konuşuyorum ve yapıyor. ( 2 aylığız) Tabi öncesinde karın masajı yapıyorum çok etkili
shr43 Roro37 damlasını kullanıyorum bende ama her akşam aynı saatte bağırıyor artık ağlamasından bir şey olacak diye korkuyorum
yase75 Bu gaz bizde bitirdi valla bizde aynı durumdayız uykuda ağlıyor gece gündüz gazla uğraşıyoruz internetten videolar izliyorum pek fayda göremiyorum bizde 1 ay 21 gunlügüz 🙂