kubratagram Yürüteç almalı mıyım bebeğim erkek zararlı diyorlar ama hiç durmuyo belki onu sever 8 aylık bebek için almalı mıyım
OrhanAliibey kubratagram alıp tüm gün koysan tabıkıde zararlı ama belirli saatleri olsa bence hiç bır sıkıntı yok
eymenin_annesi34 kubratagram 3 buçuk aylık bebeğim haftaya 4 olcaz inşallah almayı düşünmüyorum yürüteç sonra bu hoppala zıp zıp mı ne ondanda düşünmüyorum
yenianne01 kubratagram kız çoçuğunda kısa sürerli koymalarda zararı yok araştırdım canım bu konuyu kızımda aldım hatta çok kısa koyardım 3 4 kere koydum hatta sonra sevmedi kızım boşuna almış oldum Erkek çoçuklarında direk zararlı hiç kısa süreli bile olmamalı
mnkanne1 kubratagram zararlı diye almak istememiştim ama annemler heveslenip almışlar zaten çok durmuyordu içinde genelde yürüme arkadaşı gibi kullandı benim oğlum içinde çok durmadı
prensesikizler kubratagram bende almayı ve kullanmayı düşünmüyordum ama bebeklerim ikiz ve gün icerisinde beni baya zorlamaya başladılar bu yüzden aldım kullanıyorum tabi ki çok uzun sure koymuyorum zaten kendileri sıkılıyorlar