Morumsupembemsii Kızlar çocuğu okula giden anneler okulda çocuğunuzu beklerken bütün velilerle her gün konuşur musunuz hepsine her gün selam verir misiniz bir gün verip bir gün veremediğiniz oluyor mu
arifahsencesur Morumsupembemsii konuştuğumuzda oluyor konuşmadığımızda Bebişim var küçük duramıyorum pek alıp geliyorum hemen 🤣
Pnarr_ Morumsupembemsii tanıdığım kişilerse gördük mü selam veriyoruz günaydın iyi günler gibi zaten 2 tane de yakın arkadaşım var genelde onlarla bekleriz çıkışı
35lavanta Morumsupembemsii Kafamın uyuştukları var onlarla sohbet ederim bitane ablamız var hatta her akşam okul sonrası parka gidiyoruz ama okula ilk girdiğimde göz göze geldiklerimle selamlaşırım tabi
Deletedmom_110 Morumsupembemsii vermiyorum cnm mesela geçende hastaydımmm çok kaç veli gördü yazmadı asla daha selamı kestim kendileri laf atarsa konuşuyorum yoksa asla insanlık yani ölmemeiş olması gerekiyor insanlar garip fazla anlam yüklememek gerekiyor🌺
Pnarr_ Morumsupembemsii sınıf pikniğinde bir iki kişiyi daha tanıdım mesela hiç sevmedim onlarla muhatap olmuyorum canım istedikleriyle sadece
Morumsupembemsii Deletedmom_110 aynen öyle canım bazıları öyle evet selam versen de almıyorlar bazen selami kesmek zorunda kalıyorsun yoksa çok güzel bişi selam vermek almak insanlık ölmemiş haklısın 🌼
Deletedmom_110 Morumsupembemsii Allah’ın selamı boşver verme bakıyorlar bazıları veririm selam günaydın derim vermeyene de vermem anlıyorsun zaten🌺