PamukPrensesannesii Ne yapacam Allah aşkına. Kusturmaya çalıştım kusmadi zırıl zırıl ağlıyor sinirden çıldırmak üzereyim
PamukPrensesannesii AngelMotherr Ya inşallah birşey olmaz da kuş dışkısı bir sürü mikrop felan taşıyormus
Doruk20222 Amaann ben de mecaz gibi bi şey söylüyorsun zannettim gerçek miydi 🤮 bilgim yok üstte kalsın
aura_meselesi_bu_sekerim 112 yi sağlık destek hattını arayıp bulunduğunuz yerde hastaneye gidip daha mesai saati bitmemiş çocuk doktoruna muayene olabilirsiniz
Themom_ PamukPrensesannesii mutlaka acilen bir hastaneye gidin kuş dışkısı aşırı derecede bakteri virüs barındırıyor çok tehlikeli
Sontvbukucu PamukPrensesannesii elma sirkeli suyla agzini yikayin. Fis fis ile de puskurtebilirsiniz. Mikrop varsa gebersin orda. Doktora da gidin ben olsa giderdim ya da 112 yi arayip sorun.
yenianne01 PamukPrensesannesii kızz canım ben çoçukken annem köye götürmüş beni bende afiyetle keci boku yemişim çikolata sanmışım😂 Çokta sağlıklıyım şükür keçi bokundan herhalde😂 Yoğurt ve süt yedir bişey olmaz
yenianne01 PamukPrensesannesii dahaa piss canım kocaman bişey draje çikolataya benziyor 😂 bayada yemişim çikolata ye diye anneme getirmişim öyle farketmişler